Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief Restaurant Cheval Blanc - september 2019
We say yes to American Express
Bent u in het bezit van een American Express kaart? Kom dan nu bij ons eten en ontvang een fles huiswijn naar keuze cadeau. Wat moet u doen? Vermeld bij het maken uw reservering dat u een American Express kaarthouder bent en betaal met deze kaart uw rekening. Dan krijgt u na het diner van ons een heerlijke fles huiswijn mee naar huis! Deze actie loopt tot 31 december 2019.

Lees hier meer over de actievoorwaarden. 
Thuis catering met Cheval @ Home 
Geeft u een feestje, of organiseert u een diner? Wij weten als geen ander hoeveel tijd en aandacht dit nodig heeft en wij nemen u dit graag uit handen zodat u nergens aan hoeft te denken. Met Cheval Blanc @ Home bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis of op locatie een diner of walking dinner te verzorgen. Onze chefs bereiden de gerechten en onze gastvrouwen- en heren zorgen er voor dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom gerust eens langs of stuur ons een email
Geniet van ons Menu Compleet Arrangement 
Heeft u al eens van ons Menu Compleet Arrangement gehoord? In de maand september kunt u een hele avond genieten van een vier, vijf of zes gangenmenu, inclusief bijpassende wijnen en tafelwater voor een speciale prijs. Tijdens het Menu Compleet Arrangement start u de avond met een bruisend aperitief en eindigt u natuurlijk met koffie en friandises. U geniet dus van een volledig verzorgde avond, waar het u aan niets ontbreekt.
Wilt u graag gebruik maken van dit arrangement? Vermeld dit dan bij het maken van uw reservering. Lees hier meer over de voorwaarden en prijzen. 
Culinaire agenda
Wij hanteren vernieuwde openingstijden en zijn nu zes dagen per week geopend voor het diner, van dinsdag tot en met zondag, vanaf 18.00 uur. Heeft u zin om eens heerlijk te komen lunchen? Ook dit is natuurlijk mogelijk. U bent op vrijdag en zondag van harte welkom voor de lunch tussen 12.00 uur en 14.00 uur. 
 
Copyright © |2019| Restaurant Cheval Blanc | All rights reserved.
https://www.cheval-blanc.nl/

Ons e-mailadres:
info@cheval-blanc.nl

Wilt u iets aanpassen aan de manier waarop u deze e-mail ontvangt?
update hier uw voorkeuren of meld u hier af.
 
Facebook
Website
Instagram
Twitter
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant Cheval Blanc · Jan van Goyenstraat 29 · Heemstede, Nh 2102 CA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp