Copy
View this email in your browser
Bestel nu ons volledig verzorgde thuismenu
Kunt u niet naar ons komen, dan komen wij naar u!
Door de huidige maatregelen met betrekking tot het sluiten van alle horeca gelegenheden, mogen ook wij u helaas tijdelijk niet meer ontvangen in ons restaurant. Maar niet getreurd! Want kunt u niet naar ons komen? Dan komen wij toch gewoon naar u! Vanaf vandaag, maandag 16 maart 2020, verzorgen wij een heerlijk 3 gangen thuismenu voor maar €30,-. Zoals u van ons gewend bent leveren wij al onze gerechten met een duidelijke beschrijving, zodat u deze thuis eenvoudig zelf kunt afmaken of opwarmen.  
Hoe werkt het?
Op onze website vindt u onze thuismenu gerechten en via de bestellijst maakt u uw keuze uit de verschillende opties. Wij verzorgen een drie gangen menu waarbij u kunt kiezen tussen vis- of vleesgerechten, gevolgd door een heerlijk dessert. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om het menu uit te breiden met soep, gebakken eendenlever of diverse wijnen. Alle gerechten zijn ook los te bestellen.

Wanneer u uw bestelling voor 20.00 uur aan ons doorgeeft, kunnen wij het de eerstvolgende dag tussen 16.00 en 18.00 uur leveren. Na het plaatsen van uw bestelling sturen wij u een betaalverzoek en nemen wij contact op over de levertijd. U kunt uw bestelling afhalen bij ons in het restaurant, maar indien gewenst bezorgen wij bestellingen boven de €30,- ook aan huis binnen een straal van 10 kilometer van ons restaurant. Vanaf 5 kilometer rekenen wij €5,- bezorgkosten. Andere opties zijn bespreekbaar.  

Steun ons en koop een cadeaubon
Wilt u geen gebruik maken van ons thuismenu, maar wilt u ons toch steunen tijdens deze periode? Bestel dan nu een cadeaubon voor het door u gewenste bedrag via onze website of door ons een email te sturen. Wij sturen u een betaalverzoek en u ontvangt de cadeaubon per email. Deze cadeaubon kunt u natuurlijk inwisselen zodra wij onze gasten weer mogen ontvangen in het restaurant.


Contact of meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van ons thuismenu? Dan kunt u 7 dagen per week contact opnemen per email of telefonisch via 023-5293173 of 06-50 543 987. 
 
Wij hopen dat u ons blijft steunen tijdens deze periode. Ook nu staan wij graag voor u klaar en wij hopen u via deze weg toch van dienst te kunnen zijn. Team Cheval Blanc
> Klik hier om het menu te bekijken <
> Klik hier om te bestellen <
Copyright © |2020| Restaurant Cheval Blanc | All rights reserved.
https://www.cheval-blanc.nl/

Ons e-mailadres:
info@cheval-blanc.nl

Wilt u iets aanpassen aan de manier waarop u deze e-mail ontvangt?
update hier uw voorkeuren of meld u hier af.
 
Facebook
Website
Instagram
Twitter
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Restaurant Cheval Blanc · Jan van Goyenstraat 29 · Heemstede, Nh 2102 CA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp