Copy
DUIVEN, september 2016
View this email in your browser

Van de voorzitter,


We zijn het seizoen met een geweldige seizoensopening begonnen. Het was prachtig weer, een prachtig programma en een geweldige wipe out baan.
Inmiddels hebben de meeste teams er alweer een aantal trainingen en 2 wedstrijden op zitten en raken de spelers alweer goed op elkaar in gespeeld.
 
Veel nieuwe coaches hebben de 2 coachavonden bezocht waarin Arjen Fluijt ze heeft ingewijd in de do’s en don’ts van het coachen. Later in het seizoen volgen nog een paar sessies waarin Arjen in zal gaan op techniek en tactiek. 
 
Binnenkort starten we met funkey hockey. Hockey voor de allerkleinsten van 4 en 5 jaar oud. Spelenderwijs leren hockeyen, niet met echte sticks en harde ballen maar met zachte sticks. Een programma gericht op plezier voor de allerjongsten dat aansluit op het natuurlijk bewegingsgedrag van de allerjongsten. Een programma ontwikkeld door de KNHB in samenspraak met NOC/NSF. Meer nieuws over funkey volgt binnenkort op onze site.  
 
Dit jaar gaan we veel aandacht besteden aan sportiviteit en respect. Een nieuwe commissie heeft een plan geschreven om sportiviteit en respect op een leuke en concrete manier onder de aandacht te brengen. Op de club hangt al een heel leuke poster en er gaan er nog veel meer volgen dit jaar.   
 
En het lustrumjaar loopt nog steeds door…. ook dit najaar staan er weer een aantal leuke activiteiten op de agenda. Op 15 oktober is er weer een 18+ feest, voor alle ouders van de jeugd, senioren, veteranen en veterinnen. Het zal weer een spetterend feest worden!
 
Aanstaande zondag 25 september is het weer Super Sunday, 4 van de 7 teams spelen thuis.
Iedereen is van harte welkom om onze dames en heren te zien excelleren op onze velden.
Het wedstrijdprogramma staat op de site.
 
Met sportieve lustrumgroet,
 
Joris van Wijk
 

Seizoensopening


Wat een geweldige dag hebben we gehad! Als dit de voorbode is van de rest van het seizoen, dan hebben we nog veel om naar uit te kijken. Geniet hieronder nog even na met een geweldig filmpje gemaakt door Steven van der Putten en een aantal foto's door Otmar May. Veel meer foto's kan je vinden op onze facebookpagina.
Klik hier om mee te kijken op de stormbaan!

Wijziging invullen DWF


Vanaf seizoen 2016/2017 is er een verandering ingevoerd met betrekking tot het invullen van de spelers op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF).

Afgelopen seizoen stonden alle spelers van het team standaard aangevinkt en was het de bedoeling dat de coach/aanvoerder per wedstrijd vooraf de spelers die niet mee speelden “uit zou zetten”. Omdat dit vaak werd vergeten en er veel vragen achteraf waren over wie er daadwerkelijk hadden gespeeld is dit veranderd.
 
Vanaf aankomend seizoen zijn alle vakjes leeg en moet de coach/aanvoerder de spelers die de wedstrijd spelen aanvinken. KNHB hoopt dat, doordat dit een actie vereist, dit ervoor zal zorgen dat de juiste spelers worden aangevinkt en er dus minder onduidelijkheid zal ontstaan achteraf.
 
Ter verduidelijking; alleen de spelers die aangevinkt staan op het DWF zijn speelgerechtigd. Spelers die niet zijn aangevinkt zijn dus niet speelgerechtigd. Dit geldt ook voor eventuele invallers. Alleen de invallers die op het DWF staan zijn speelgerechtigd.
 
Nu ook officieel recordhouders!
 
Trotser konden we eigenlijk niet zijn op onze kanjers, vrijwilligers en supporters, en sinds kort is het officieel bevestigd dat we houders zijn van het record “Longest marathon playing field hockey”

Bekijk hier de officiële pagina:
http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/longest-marathon-playing-field-hockey
 
Wil je best zo af en toe een handje helpen?!
 
Meld je dan aan voor clubklus!
 
Westerduiven kan niet zonder vrijwilligers en vele handen maken licht werk!
 
Toch heeft niet iedereen de behoefte of de tijd om een vaste vrijwilligersrol op zich te nemen (zoals bijvoorbeeld coach, trainer, barmedewerker of commissielid).
 
Wel zijn er veel leden en ouders van leden, die best bereid zijn om af en toe een handje te helpen. En daarom hebben we nu clubklus.
 
Wat is clubklus?
Je meldt je éénmalig aan bij clubklus, met je naam en e-mailadres. Daarna ontvang je een mailtje op de momenten dat er voor een activiteit of evenement vrijwilligers nodig zijn. Heb je op de betreffende datum zin en tijd, dan kun je je met één druk op de knop opgeven.
 
Meld je hier aan voor clubklus!
https://www.clubklus.nl/vrijwilliger/#-KHJRgvsaEtFmRApx4SF

Dan blijf je (vrijblijvend) via e-mail op de hoogte. Afmelden kan op elk moment.
 
MHC De Westerduiven. Met Elkaar!
 
Hartelijke groet,
Namens het bestuur
 
Marcelle Beerepoot
 
P.S. Wil je je niet aanmelden maar wel op de hoogte blijven van klussen, dan kun je via deze speciale pagina de clubklussen zien van MHC De Westerduiven. Op deze pagina kun je je ook aanmelden voor de klus die je leuk vindt
Commissie Sportiviteit en Respect

Bij Westerduiven hebben we sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Een goede sfeer op de club, respect voor ieders inzet, sportief gedrag op en om het veld en een veilige omgeving voor jong en oud, voor leden en gasten. Dat is waar we ons voor inzetten. Om hier op een positieve manier aandacht aan te geven en dit verder te bevorderen is eind vorig seizoen de commissie sportiviteit en respect flink uitgebreid. In de commissie hebben leden en ouders van jeugdleden zitting. 

In de loop van het seizoen zullen jullie meer van ons horen en zien. Zo werken we aan een sportiviteitsprijs voor het sportiefste team binnen onze vereniging. Op de foto zijn de commissieleden te zien... Trots op het eerste zichtbare (!) resultaat van de commissie Sportiviteit en Respect (zie poster).

V.l.n.r (boven) Sheila Belliot, Alexander van Eek, Ellen van Male &Coen Rikken
V.l.n.r (onder) Marcelle Beerepoot, Vivian Putman, Laura Spaan & Marly Wetzels
De Technische Commissie

We zijn op zoek naar versterking en zoeken naar een:  

* Trainingscoördinator
* Coördinator Senioren

Meer informatie over deze functies volgt snel, maar heb je vast interesse en wil je meer weten, neem dan contact op met Henk Rauw op info@westerduiven.nl.
 
 
Aan leden (18+), ouders van leden, coaches, trainers, vrijwilligers, oud-leden etc. van MHC De Westerduiven,

Hierbij willen wij je graag uitnodigen voor weer eens een geweldig Hockeyfeest op zaterdag 15 oktober 2016 in het clubhuis van MHC De Westerduiven! Iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij MHC De Westerduiven is van harte welkom om vanaf 20.30 uur te feesten in het clubhuis. Daarbij mag je ook twee introducés meenemen. Het feest is voor personen in de leeftijd van 18 jaar of ouder, entree is € 6,- aan de deur.

Dresscode: come as you are with a touch of silver...

Wij hebben in ieder geval al heel veel zin in het Hockeyfeest en hopen je te verwelkomen op zaterdag 15 oktober aanstaande in het clubhuis van MHC De Westerduiven.

Met vriendelijke groet,
Activiteitencommissie van MHC De Westerduiven

De URBAN SUPER SKILLS CLINIC komt weer naar MHC de Westerduiven!

Was je er de vorige keer ook bij of ga je voor het eerst? Ons maakt het niet uit. Wij zorgen er gewoon voor dat het weer geweldig wordt voor iedereen, spelers én keepers. 

De SUPER SKILLS CLINIC is op 27 & 28 oktober 2016 van 09.30-13.00 uur.

Speel je in een E team, een D- of een C team? En wil jij een nóg betere hockeyer of keeper worden? Schrijf je dan snel in en laat je twee dagen lang uitdagen door de beste regionale veld- en keeperstrainers en aanstormende jeugdinternationals.

Wat je allemaal kunt verwachten? Veel!

Ballenkanonnen, snelheidsmeters, sleeptafels, winkelwagentjes, de nieuwste moves, de slickste tricks, een gratis URBAN shirt, gezonde snacks én... een hockeybelevenis die je nooit meer gaat vergeten!

Meld je snel aan!

Ben jij erbij? Natuurlijk! Ga naar onze website en meld je aan! De clinic gaat door bij minimaal 25 aanmeldingen. Klik hier om je aan te melden.

We verzoeken je vriendelijk om per deelnemer een aparte bestelling te doen, zodat wij de gegevens netjes op een rij hebben.

Tot URBAN!

Colofon

Bankrekeningnummer:
Rabobank, Duiven
NL92RABO0304813915

Correspondentieadres:
Mercurius 63
6922 LK Duiven
 
Clubhuis:
Telefoonnummer: 0316-266184


Websitewww.westerduiven.nl
Website ledenleden.westerduiven.nl
E-mailinfo@westerduiven.nl

Bestuur

Voorzitter
Joris van Wijk

E-mail: voorzitter@westerduiven.nl
Tel. 06-52032666

Secretariaat
Henk Rauw

E-mail: secretaris@westerduiven.nl
Tel. 06-83384631

Financiën
Hans Coret

E-mail: penningmeester@westerduiven.nl
Tel. 06-10936520

Techniek
Vacature

E-mail: techniek@westerduiven.nl.

Bar en activiteiten
Marieke de Groot
E-mail:
bar-evenementen@westerduiven.nl

Tel. 0316-263853

Werving leden & vrijwilligers
Marcelle Beerepoot

E-mail: werving@westerduiven.nl
Tel. 06-10058214This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
hockeyvereniging MHC De Westerduiven · Westsingel 33, Duiven, Nederland · Duiven, 6921 RX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp