Copy
Godt nytår. 

Er 2018 året hvor dit ERP system skal arbejde for dig? 
 

- Med ønsket om et rigtig godt nytår, starter vi 2018 med en blog om de mange muligheder vi ser året vil byde på. Med kunstig intelligens "koblet på" dit ERP system kan 2018 meget vel blive året, hvor dine systemer i endnu højere grad kommer til at arbejde for dig og optimere din forretning. 

Der kommer konstant mange nye teknologier til. Nogle bliver modne og nogle bliver aldrig til mere end idéer og test. Der er så mange nye funktioner og integrationer på vej til ERP-verdenen, at man kan tale om, at økonomisystemerne går ind i en ny æra. 
 
Netop nu er der en håndfuld interessante teknologier til økonomisystemer, der enten ER modne eller som jeg forudser bliver det i løbet af 2018. Her i årets sidste blog, får du mit bud på områder, hvor du og din virksomhed kan sparer tid og penge i økonomisystemet. 
 
Nogle af funktionerne er allerede kendte teknologier, der nu bliver mere tilgængelige og til en langt lavere pris for de enkelte virksomheder. 

Med ønsket om et festligt og lykkebringende nytår.
 
Christian Birkmann.

 

Læs videre her...

Kunstig intelligens – et vigtigt element i fremtidens ERP succes

Hos DataComfort er vi overbeviste om, at vi kun lige har set ”toppen af isbjerget” af de muligheder vi får ved at kombinere data, menneskelig viden og rå computerkraft. Vi ser allerede i 2018 mulighed for at mange virksomheder kan få mere en effektiv og værdiskabende udnyttelse af deres ERP systemer. 
Læs mere om kunstig intelligens i vores blog om emnet
Kom til formiddagsseminar torsdag den 8. februar og få en spændende præsentation af det unikke økonomisystem Uniconta og folkene bag. Få også et spændende indlæg om fremtidens regnskabstrends når Toke Kruse indtager scenen med dagens keynote. Toke Kruse er iværksætter og grundlægger af Bilagscan i samarbejde med Preben Damgaard og Lars Seier Christensen.
Læs det spændende program og tilmeld dig her
Læs vores mest læste blog i 2017: "Det har aldrig været lettere at skifte ERP system"
Copyright © 2018 DataComfort, All rights reserved.


Vil du modtage disse mail i et andet format?
Du kan opdatere dine indstillinger eller framelde dig.