Copy
Information om Microsoft Dynamics

Det har aldrig været lettere at skifte ERP System 

- Læs Christian Birkmanns tanker om udviklingen og få gode konkrete råd til, hvornår du bør overveje at tage springet.

Jeg tror de fleste med arbejde indenfor IT har oplevet en (eller flere) tunge processer i forbindelse med opdateringer ERP-systemer. For mange har det sat en skræk i livet og bevirket at man stopper op ved en version og ikke kommer videre til de nye versioner, der ellers tilbyder nyere og nemmere funktioner.  

Dette rammer i sær de produkter der har en høj grad af tilpasningsmuligheder som f.eks. ERP, CRM og BI-systemer eller dem der til dagligt går under fællesbetegnelsen forretningssystemer. Systemer der er essentielle for driften af vores virksomheder. Derimod har operativsystemer, kontorprogrammer (Office etc.) og servere ofte haft nemmer ved at finde vej til en opgradering. 

Heldigvis er der gode tiltag på vej og mange ting er gjort nemmere.  

Læs videre her...

Gratis formiddagsseminar
om fremtidens økonomisystem

Få også et spændende indlæg om fremtidens regnskabstrends når Toke Kruse indtager scenen med dagens keynote.
Læs det spændende program og tilmeld dig her

Når kopien er bedre end originalen


Bilagscan læser automatisk alle relevante oplysninger fra bilag eller kvitteringer uanset format med 100% korrekthed og sender det via til Uniconta.


Bilagscan er en stærk scanningsmotor, som gør livet lettere for bogholdere. Bag løsningen og en dygtig stab af udviklere står Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seier.
Bilagscan har en klar vision: Det skal være muligt at bogføre et fysisk bilag 10 gange billigere, end det kan gøres ved manuel indtastning og traditionelle arbejdsgange.
Med den klar vision har Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seir stiftet Bilagscan. Med et stærk team har de udviklet en løsning der automatisk læser alle relevante oplysninger fra bilag eller kvitteringer uanset format og sender det til Uniconta.

 
Læs om Bilagscan her
Copyright © 2017 DataComfort, All rights reserved.


Vil du modtage disse mail i et andet format?
Du kan opdatere dine indstillinger eller framelde dig.