Copy
Oplev Uniconta - fremtidens økonomisystem den 8. februar

Oplev Erik Damgaards nye økonomisystem og et spændende indlæg fra Toke Kruse torsdag den 8. februar fra kl. 8.30 - 12.00.

Udviklingen indenfor økonomisystemer går stærkere end nogensinde og vi oplever i høj grad, hvordan bl.a. brugen af kunstig intelligens letter mange arbejdsprocesser i hverdagen.

Erik Damgaard er manden bag Uniconta. Et cloud baseret økonomisystem der på rekordtid har sat nye standarder og opnået stor succes.

Hos DataComfort er vi derfor stolte over, som Uniconta Partner, at invitere dig til en spændende formiddag i Frederiksborgcentret, hvor du får et indblik i det nye system, mulighederne med Bilagscan og et interessant fremsynet indlæg fra Toke Kruse.

 

Læs mere og tilmeld dig her

Når kopien er bedre end originalen


På seminaret møder du også Bilagscan. Bilagscan læser automatisk alle relevante oplysninger fra bilag eller kvitteringer uanset format med 100% korrekthed og sender det videre til Uniconta.


Bilagscan er en stærk scanningsmotor, som gør livet lettere for bogholdere. Bag løsningen og en dygtig stab af udviklere står Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seier.
Bilagscan har en klar vision: Det skal være muligt at bogføre et fysisk bilag 10 gange billigere, end det kan gøres ved manuel indtastning og traditionelle arbejdsgange.
Med den klar vision har Preben Damgaard, Toke Kruse og Lars Seir stiftet Bilagscan. Med et stærk team har de udviklet en løsning der automatisk læser alle relevante oplysninger fra bilag eller kvitteringer uanset format og sender det til Uniconta.

 
Læs om Bilagscan her
Copyright © 2018 DataComfort, All rights reserved.


Vil du modtage disse mail i et andet format?
Du kan opdatere dine indstillinger eller framelde dig.