Copy
Information om Microsoft Dynamics

Nyheder fra Microsoft Dynamicsfronten

Efter en turbulent sommer er Microsoft ved at lande på benene og er kommet med nogle meldinger om hvad, der kommer til at ske med deres nye barn Dynamics 365.

Dynamics 365 lanceres i begyndelsen af 2018

Dynamics 365 og Dynamics NAV nærmer sig hindanden og der bliver flere muligheder for at få NAV i ”skyen”. I starten af 2018 lanceres et kombineret ERP og CRM system i Danmark – navnet er Dynamics 365. Med dette nye produkt skruer Microsoft op for hastigheden på den digitale transformation som rummer alle kundetyper: dem der kun ønsker løsninger i ”skyen”, ”on-premise” (lokal hosting) eller en løsning midt i mellem.

Med frigivelsen af Dynamics 365 bliver der nu en reel mulighed for at samle sine forretningsapplikationer i skyen. Dynamics 365 giver mulighed for at køre en standardløsning i skyen og berige den med partnerudviklede moduler. Har man behov for andre tilpasninger er der stadig mulighed for at køre NAV i skyen, da Dynamics 365 kommer i 3 versioner.

Læs videre her...

C5 skal snart på pension

Den klassiske C5 nærmer sig pensionsalderen og i den forbindelse får du her nogle relevante informationer og beslutninger for dem der fortsat anvender C5.

Har du en C5 så læs her hvordan du skal forholde dig.

Byd velkommen til Lars Rasmussen

I takt med at vi oplever en kraftigt stigende interesse for IT-support af PC'ere, servere, netværk og hostede miljøer, er vi glade for at have fået flere kompetencer til afdelingen. Pr. 1. august er Lars Rasmussen blevet en del af organisationen og er allerede i fuld gang med at servicere vores kunder og sikre en stabil IT-drift, så du roligt kan fokusere på det du får mest værdi ud af.

Copyright © 2017 DataComfort, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.