Copy
De nieuwste toertochten & weetjes uit de wielerwereld speciaal voor jou geselecteerd.
Bekijk deze e-mail in je browser
Bent u klaar voor het echte werk?

Het is weer zover, de allicht leukste periode voor elke wielerfan dient zich aan. Zowel voor de passieve wielerfan met de Tour de France, maar ook voor de actieve fietser. Ons nieuwe nummer staat namelijk bol met informatie over de komende Franse Klimcyclo's met tips hoe je de wedstrijd moet aanvatten, maar ook tips om sneller en beter te klimmen. Zo komen onder andere La Marmotte, L'étape du Tour, etc.. aan bod in een 35 pagina's tellend dik dossier.

Daarnaast krijg je ook een compleet dossier van 34 pagina's over het hoogtepunt van het jaar, de Tour de France. Daarbovenop brengen we ook het vervolg op de formule 1 van het wielrennen, namelijk het tijdrijden en alle nieuwigheden in fietsland.


 Wil je de volledig inhoud weten? Klik hier.
Deze keer in onze nieuwsbrief

EHBO Kit voor lekke banden
Een lekke band tijdens je fietstocht is al vervelend genoeg en als je niet de juiste spullen bij de hand hebt wordt het alleen nog maar vervelender.
Lezyne heeft een speciaal setje samengesteld waarin je alles aantreft wat je bij een lekke band nodig hebt. In de waterdichte Caddy Sack zit een CO2 pompje, een extra CO2 patroon, een setje Power Levers en een setje zelfklevende plakkers. De adviesverkoopprijs van Lezyne Caddy Kit is € 24,90. Heb je al een zadeltasje om de spulletjes in op te bergen dan kun je het setje ook zonder Caddy Sack kopen voor € 16,90. Voor meer informatie klik hier.
Concap Energy Endurance Shock 
Getest en zeer goed gekeurd. zo kunnen we deze vloeibare bom het eenvoudigste beschrijven. Het verhoogt letterlijk de PK's van je motor. Je uithoudingsvermogen krijgt een ferme boost, en ook je concentratie verbetert zeer sterk. Door het enorme succes na de lancering kon de productie na verluid niet volgen. Maar wij hebben uit goede bron vernomen dat het product vanaf aanstaande dinsdag terug verkrijgbaar zal zijn bij de fietsenwinkel. Voor alle informatie Klik hier.
Rij je eigen Tour de France
La Marmotte, La Vosgienne, L'etape du Tour, La Haute Route, al deze cyclo's spreken stuk voor stuk tot de verbeelding. Heb jij plannen om deze zomer één van hen of meerdere te gaan bedwingen? Dan is het nieuwe nummer van CyclelivePlus magazine absoluut een Must have! Met alle bekende en minder bekende Franse cyclo's rij je je eigen Tour. Zowel de zwaarste Alpenritten als de vlakkere cyclo's komen uitgebreid aan bod in ons nieuwe nummer. Om alvast een voorsmaakje te proeven, klik hier.
Pinarello deelt rake klappen uit aan de "namaakmarkt"
Namaakproducten vind je overal ter wereld en in elke branche. Vooral de sportwereld lijdt onder dit fenomeen. De populairste producten worden het meest nagemaakt. Ook verschillende wielermerken waaronder met name Pinarello moeten afrekenen met namaakproducten. Pinarello heeft nu dankzij een sterke focus op webwinkels en een samenwerking met de Europese douane enkele rake klappen uitgedeeld aan de vervalsers. wil jij weten hoe je een nepframe kunt herkennen? Op de website van Pinarello vind je enkele interessante tips.

 
Mio Cyclo 315 fietsnavigatie
De Mio Cyclo 315 is een lichtgewichte onder de navigatiesystemen. Het gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem is ontworpen met een stijlvol plat scherm zoals we van Mio gewend zijn. Naast alles wat je wilt weten over je prestaties en navigatie biedt de Mio 315 ook trainingsprogramma's voor buiten en binnen wanneer de weersomstandigheden slecht zijn.  Klik hier als je meer wil weten over dit alweer knappe staaltje technologie.


Voor alle Cyclo toestellen is de V4 software vanaf nu gratis te downloaden. Mio Cyclo-gebruikers kunnen hun toestel updaten via Mioshare, de desktop applicatie voor de Mio Cyclo Serie. 

 
Leopold hotel in Oudenaarde opent zijn deuren
Oudenaarde is het hart van de Vlaamse Ardennen en voor velen de uitvalsbasis om de benen te testen en het Flandrien gevoel te ervaren. Vanaf nu kan iedere wielerfanaat terecht in het Leopold hotel als ideale uitvalsbasis. Het hotel legt zich specifiek toe op de wielerfanaat. Zeker de moeite om eens uit te testen. Wil je meer weten of meteen reserveren? Klik hier
3Action Energy X-tra Bar
de 3Action Energy X-tra Bar is een energierijke granenreep met een laag vetgehalte. Kan gebruikt worden voor het aanvullen van de koolhydraattekorten tijdens en na de fysieke inspanning. De toegevoegde guarana zorgt bovendien nog voor een extra oppeppend effect. De reep heeft een lekkere Cookies-Chocolate smaak maar smelt toch niet. Ideaal dus tijdens de warme zomermaanden! Laat het smaken!
Voor meer informatie over het complete gamma van 3Action. Klik hier.
Nieuw topframe Dedacciai ATLETA
Als primeur kregen wij het nieuws van het nieuwste frame van Dedacciai doorgespeeld. Het nieuwe topframe voor 2015, noemt ATLETA. De Atleta is een monocoque carbon frame kit vervaardigd uit het hoogste kwaliteit carbon van het Japanse “Toray”. Toray is algemeen gekend als de producent van de allerbeste carbon ter wereld. Het gebruik van deze (dure) carbon in combinatie met de meest verfijnde en modernste technieken, zorgt voor een topframe dat zich richt op de competitieve fietser. Dit frame is een echt race- en competitiebeest. Klik hier voor meer informatie over dit topframe.
Fietsen onder de Barcelonese zon
Fietsen in Frankrijk en je eigen Ronde Van Frankrijk rijden is wellicht één van de leukste zaken die je kan doen. Maar ook de rustigere en minder intensieve oorden op en rond Barcelona spreken tot de verbeelding. Via Montefusco Cycling kan je fietsen van absolute topkwaliteit huren. Daarnaast kan je onder begeleiding van lokale gidsen de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende plaatsen ontdekken. Je komt zo op plaatsen waar je van dacht nooit te zullen komen. Voor zij die een rustige maar toch prachtige fietszomer willen ingaan: op naar Barcelona! Voor meer informatie over de verschillende formules, klik hier.
Nieuwe techniek bij Fulcrum- Racing Zero Nite Aluwielen
Fulcrum komt met de Racing Zero wielen met een compleet nieuwe en revolutionaire techniek op de markt. Met de "Plasma Electrolytic Oxidation" techniek wordt het alluminium remoppervlak volledig anders. Door deze techniek wordt het oppervlak harder en is zo beter bestand tegen slijtage. Fulcrum wordt in België verdeeld door Sport-Bikes. Neem zeker eens een kijkje op hun website.
Copyright © 2014 CyclelivePlus Magazine, All rights reserved.


Uitschrijven   gegevens aanpassen