Copy
Nieuwsbrief
mrt-apr 2016
 
  

In deze nieuwsbrief:

Nieuws van de werkvloer
Contributie
Subsidie zonnepanelen

 
Word lid

Wil je lokale, groene stroom én inspraak? Of wil je meewerken aan een energieneutraal Nijmegen? Meld je dan nu aan en word lid.

 

 

Volg ons op

Friend on Facebook Facebook
Follow on Twitter Twitter

Werkplek in Beuningen


Tijdens de laatste ALV is gekozen voor onze nieuwe werkplek in Beuningen. Hoewel onze wortels in Nijmegen liggen, waren we zo te spreken over de ontvangst en de mogelijkheden die we hier krijgen, dat we hebben besloten om ons Energie Informatie Centrum in Beuningen te vestigen. De mensen achter het zolderpark (de Movements Group) brengen een hoop enthousiasme en ondersteuning.Wat gaan we nu doen? Als eerste gaan we ons Energie Informatie Centrum inrichten, zodat we bezoekers en leden kunnen informeren over energiebesparing en eigen energieopwekking. Daarnaast gaan we vanaf onze nieuwe plek aan de slag met een aantal aansprekende projecten, waaronder een gezamenlijk zonnedak in Nijmegen.

Als je zelf met plannen rondloopt die passen binnen de doelstellingen van NovioVolta, schroom dan niet om je idee te presenteren, er is hier volop ruimte voor doeners.

Penningmeesterschap en contributie

Binnenkort krijgen jullie een mail over de contributie voor NovioVolta.
Het wreekt zich dat we nog steeds geen echte penningmeester hebben die jullie hierover achter de broek kan zitten. Mocht je nog iemand kennen die het penningmeesterschap op zich kan nemen, dan komen we daar graag mee in contact, we zijn bereikbaar op 0645760100 en op info@noviovolta.nl.

Subsidie duurzame opwek


Sinds het begin van dit jaar is er wat veranderd op het gebied van subsidie voor decentrale opwek, er is subsidie beschikbaar voor zonneboilers, warmtepompen en biomassaketels en pelletkachels. Meer informatie is te vinden op www.rvo.nl/isde

In Nijmegen is de gemeentelijke subsidie voor zonnepanelen komen te vervallen, maar BTW terugvragen over de installatie kan nog steeds, de website van MilieuCentraal bied hier hulp bij.

Als je de mogelijkheid niet hebt om zelf een duurzame verandering aan je woning te financieren, dan biedt de gemeente een voordelige duurzaamheidslening. 
Let wel met de uitrol van de slimme meter en misschien een variabel stroomtarief voor particulieren, wordt er toegewerkt naar een einde aan het onbekommerd salderen. Resultaten uit het verleden bieden dus ook hier geen garantie voor de toekomst. Besparen blijft de beste garantie op een lage energierekening. Hoe je stroom kunt besparen lees je op hier opgewekt.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp Copyright © 2016 NovioVolta, All rights reserved.
 U ontvangt deze email omdat u lid bent van NovioVolta of heeft aangegeven op de hoogte te willen worden gehouden van onze activiteiten. Wij delen uw gegevens niet met derden en u kunt zich op ieder moment uitschrijven voor deze mailinglijst.

Our mailing address is:
INFO@NOVIOVOLTA.NL
unsubscribe from this list | update subscription preferences