Copy
View this email in your browser

Vi flyttar ut på Humlegårdsgatan!

Våren har äntligen anlänt och det har blivit dags för oss att flytta ut på Humlegårdsgatan. Uteserveringen omringas av gröna sköna växter och skapar en lummig atmosfär. Kom förbi för en bubblande cocktail eller ett glas iskallt rosé i den härliga eftermiddagssolen, missa då inte heller att testa några av Hillenbergs småplock som Pata Negra kroketter eller potatischips med stenbitsrom och gräddfil. Välkomna att inviga våren hos oss!

 

BOKA BORD

Vi börjar med helgkasse!

Ta med dig Hillenberg hem. Sebastian, vår kökschef har komponerat ihop en prisvärd kasse för att underlätta helgen för dig. Helgens kasse innehåller

TONFISKTARTAR
 gurka, sesam, koriander, chili

MAJSKYCKLING
grön sparris, primörmorötter, rökt dragonemulsion

VIT CHOKLAD & FLÄDERMOUSSE
rabarber, havrecruble

Helgkassen kostar 325kr/ per person och beställs senast onsdag 21.00. Mejla oss på info@hillenberg.se för att beställa.


 

 

BESTÄLL HELGKASSEN
Privat middag
 

 Under den rådande situationen kan vi hjälpa till att samla familjen för en middag i vårt vinrum. Omgiven av vinflaskor i ett elegant rum kan ni få avnjuta en lång härlig middag. Rummet är idealiskt för er som vill fira något lite mer avskilt. Önskar ni börja med en vinprovning så står teamet självklart redo. 


 
KONTAKTA OSS
Klassiker hemma
 
 Vi på Hillenberg har tagit fram en särskild take away-meny så att du kan ta med dig maten hem eller få den levererad dit du vill med hjälp av Wolt. På menyn finner du rätter som viltköttbullar, tonfisksallad och tryffelpasta. Smaklig måltid! 
 

 
TAKE AWAY-MENY
Nya rätter
 
Ny säsong betyder nya rätter. Nu kan du äntligen hitta vår populära skreitorsk på menyn igen. Skreitorsken serveras med skirat smör, pepparrot och svartrötter. Avnjut med ett glas kallt gott vitt vin. En magisk rätt vill du inte vill missa. 
 
SE MENY

Humlegårdsgatan 14
08-519 421 53

MÅN 11.30–21
TIS 11.30–22
ONS 11.30–23
TORS 11.30–23
FRE 11.30–00
LÖR 12–00

hillenberg.se

Unsubscribe from this list