Copy
Inhoud:
  •  Donderdag is husselen
  • Autobedrijf Verstegen Open 50+ toernooi
DONDERDAG IS HUSSELEN!!!

Leden die al langer meelopen kennen de term HUSSELEN zeker nog wel. Bij nieuwere leden zal er waarschijnlijk niet direct een lichtje gaan branden. In de vakantieperiode gaan we vanaf 15 julli echter weer op donderdagavonden starten met dit evenement, wat vooral gezellig moet worden. 

wat gaan we doen?

De bedoeling is dat iedereen die komt, zijn of haar lidmaatschapkaart op de tafel gooit, waarna er willekeurig door kaartje trekken duo's samengesteld worden. De kans is dus erg groot dat je met of tegen iemand speelt, waar je nog nooit mee gespeeld hebt, maar die mogelijk ook een heel ander nivo heeft. Het is altijd een verrassing. Je speelt dan een partij van 45 minuten, waarna de kaarten weer opnieuw geschud worden en een nieuwe partij gespeeld wordt. 
Het is geen toernooi en uiteraard wil je ieder potje winnen, maar het is vooral leuk om weer eens anderen te treffen, die mogelijk veel beter zijn, maar misschien ook wel gewoon een beginner. Zie  het als leuk, grappig en gezellig en doe het niet te serieus. Het is echt voor alle nivo's en alles door elkaar. Dus beginners van dit jaar...laat je niet weerhouden!
We spelen maximaal 3 partijen op een avond, of minder als je eerder afhaakt. Dat mag gewoon. 

De eerste partij start om 19 uur, dus het is belangrijk dat je er om 18.50 uur bent. EN.... niet onbelangrijk....DE KANTINE IS WEER OPEN!!! Kunnen zomaar top-avonden worden.

enkele spelregels:
- We willen graag weten hoeven mensen we op een avond kunnen verwachten. We zouden het daarom op prijs stellen als je uiterlijk de dinsdag vooraf (dus twee dagen vooraf) in de mailbox van de recreatiecommissie vermeld dat je komt, of met hoeveel mensen je komt. Het verplicht je dan nog tot niets, dus kun je alsnog niet is dat niet zo erg. Overigens; als je komt zonder aan te melden, sturen we je ook echt niet weg. Het mailadres is recreatie@tcvolkel.nl.
- Kom op tijd: 18.50 uur voor het eerste potje
- neem je pasje mee
- accepteer dat je met ' minder goden' of ' halve profs' kan spelen en zie er de lol van in
- neem je bankpasje mee, want de kantine is open :-) 

Start is dus op 15 juli en we doen dit 7 donderdagen op een rij. Iemand van de commissie Ledenactivering of Recreatiecommissie zal de avond begeleiden.

Tot dan!!

Recreatiecommissie
Commissie Ledenactivering
Autobedrijf Verstegen Open 50+ Dubbeltoernooi TC Volkel 2021
Het 50+ toernooi kan dit jaar helaas niet doorgaan.

De voorjaarscompetitie is vanwege corona door de KNLTB verplaatst naar het najaar. Het 50+ toernooi van TC Volkel was gepland voor de eerste week van oktober 2021.  Vanwege die samenloop met de competitie is het niet mogelijk het 50+ toernooi te organiseren. De banen zijn in de weekenden en dus ook in het finaleweekend bezet voor de competitie. Daarom hebben we helaas moeten besluiten om dit toernooi te annuleren.

Wij hopen dat we volgend jaar wel weer een goed, mooi en sportief toernooi kunnen neerzetten.
 

Commissie 50+ Tennisclub Volkel. 

TC Volkel facebook
tc volkel
Copyright © 2021 TC Volkel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp