Copy


Volg ons op Facebook:

 

 

De beste wensen van TOC


2015 duurt nog maar een paar dagen en dan staat 2016 weer voor de deur! Sportief gezien is het een goed jaar geweest met veel winnende teams in de competities. Natuurlijk hopen we dat komend jaar weer te bereiken. Voor de Voorjaarscompetitie hebben zich maar liefst 28 teams ingeschreven; dit zijn er 9 (!) meer dan vorig jaar! We zien dat tennis weer meer gaat leven en dat zien we ook terug in het groeiend aantal leden. Al met al gaan we 2016 vol positiviteit tegemoet! 

We hopen alle leden te verwelkomen tijdens de nieuwjaarsreceptie en je kunt je ook nog inschrijven voor het nieuwjaarstoernooi op zondag 10 januari. Tijdens de receptie krijgt u een glas prosecco en diverse hapjes aangeboden door TOC en tennispark 't Hooghe Dorp.

Wij wensen je fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2016 toe!

Chantal, Floor, Peter en Willem
- Clubnieuws -

Nieuwjaarsreceptie | 10 januari

Op 10 januari van 16:00 tot 18:00 uur is iedereen (jong en oud) uitgenodigd om gezellig te toosten op het nieuwe (sportieve) jaar!

Algemene Ledenvergadering 2016

De algemene ledenvergadering staat gepland op 21 januari 2016. Zet deze datum vast in je agenda! Ook al lijkt er voor de vereniging dan sprake van ‘een winterslaap’, vanuit de enquête liggen er veel onderwerpen waarvoor aandacht wordt gevraagd. De ledenvergadering is dan ook het moment dat leden en bestuur hierover kunnen spreken. Wij hopen op een grote opkomst met veel inzet denkkracht van ieder lid. De vereniging zijn wij zelf!

Goede voornemens 2016

Verder zijn er in de communicatie commissie al goede voornemens voor 2016:
  • een senior plus event (tennistoernooi voor 50+)
  • een open dag
  • een laddercompetitie 
Wanneer leden dit leuk vinden en dit met elkaar in het nieuwe jaar willen organiseren, dan is er hulp nodig!

Heeft iemand andere ideeën of voornemens (bijvoorbeeld meedenken en -werken aan het neerzetten van een gezonde en gezellige vereniging); meld je dan aan op de website of neem contact op met Peter Schipper (tel: 06 - 55 58 71 54).
Bekijk vacatures vrijwilligers

Conditietraining tennisseizoen 2016 | feb - mrt

Ter voorbereiding op het nieuwe tennisseizoen biedt Lloyd Pitai in samenwerking met Rob Mentink een specifieke conditietraining aan voor jeugd en volwassenen. In 6 trainingen van 75 minuten wordt je voorbereid om fit aan de voorjaarscompetitie deel te nemen met als resultaat minder blessures, de 3de set nog voluit te kunnen gaan en het spelen van twee partijen op een dag.
Info en aanmelden
- TOERNOOIEN / COMPETITIE -

Nieuwjaarstoernooi | 10 januari

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie beginnen we het nieuwe kalenderjaar met een gezellig dubbeltoernooi; voor leden, huurders, lessers en andere tennisliefhebbers!
Info en aanmelden

Open Dubbeltoernooi | 14 - 20 maart

Hou de week van 14 maart alvast vrij in je agenda voor het Open Dubbeltoernooi. Leden van andere verenigingen kunnen zich hier ook voor inschrijven. Zodra de inschrijving open staat volgt meer informatie.
- JEUGD -
Een overzicht van het jeugdnieuws en de activiteiten zie je hieronder:

Tenniskids data voorjaar

De inschrijving voor 2016 gaat in januari open. De speeldata wijken af van wat we gewend zijn. Voor Rood en Oranje is niet langer de 1e zondag van de maand heilig. Er zijn nu speelronden vastgesteld die rekening houden met de vakantie. Hieronder een overzicht van de speeldata en de leeftijdsindeling per kleur.
Meer informatie
Meer informatie over Tenniskids?
Ga naar: www.tenniskids.nl.

Interesse?
Aanmelden kan via: Maarten Beckx
 

 

Foto's

Bekijk foto's

Activiteiten

10 januari
Nieuwjaarstoernooi

10 januari
Nieuwjaarsreceptie

21 januari
Algemene Ledenvergadering

22 januari
Wedding Fair

14 - 20 maart
Open Dubbeltoernooi
 
Alle activiteiten
Winteropeningstijden

Tennisapp

WhatsApp groep

Zoek jij (regelmatig), individueel of als groepje een tennispartner, meld je dan aan bij de nieuwe groepsapp (Whatsapp) van TOC. Stuur een berichtje naar 06 - 55 58 71 54 met je naam of een e-mail met naam en telefoonnummer naar: info@toc-tennis.nl.

Digitale ideeënbus

Heb je een idee voor de vereniging, dan kun je deze vanaf nu ook kwijt in de digitale ideeënbus op de website!

Naar ideeënbus »

Laat zien dat je lid bent van de vereniging TOC.

Wist je dat...
 


... onze Facebook pagina openbaar is! Deze kan ook worden bekeken wanneer je niet beschikt over een account. Beschik jij wel over een account? Like onze pagina en blijf automatisch op de hoogte van onze tennisnieuwtjes!

Naar Facebook

Copyright © 2015 Tennisvereniging "Oosterpark" Capelle, Alle rechten voorbehouden.


uitschrijven van deze lijst    wijzig voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp
 

 
Deel deze nieuwsbrief:
Share
Tweet
+1
Forward