Copy

Beste ondernemer,

In deze uitzonderlijke tijden is het belangrijk om stil te staan bij de zaken die snel een meerwaarde kunnen betekenen voor de werking van je bedrijf. Daarom lanceert UNIZO Limburg 5 gratis webinars tijdens een Facebook live-uitzending met relevante topics om te ondernemen in deze crisistijden.  

Deze webinars zijn gratis te volgen en vereist geen specifieke login. Het enige dat je moet doen om deel te nemen is op deze pagina aangeven dat je 'gaat' of 'geïnteresseerd' bent in het event. Dan stuurt Facebook je tijdig een herinnering en een link naar het webinar. 

Emiel Jans, zaakvoerder van UP-TO-DATE WebDesign, neemt 3 live-sessies voor zijn rekening waarin hij dieper ingaat op enkele quick wins die je snel resultaten zullen opleveren online.

Sessie 1: Hoe omgaan met emoties van medewerkers en klanten na corona

De coronacrisis brengt voor velen stress, spanning, angst en onzekerheid met zich mee. Hoe ga je als ondernemer om met medewerkers die daar last van ondervinden zodat ze weer efficiënt aan de slag kunnen?  En hoe ga je om met klanten die zich ergeren, boos of angstig worden door de maatregelen die jij in je zaak treft?

Spreker: Chris Vannitsem - www.chriscoacht.nu

 
 
Sessie 2: Social media groepen en hashtags uitgelegd: zo bereik je eenvoudig je doelgroep online

Nu events en beurzen voorlopig niet aan de orde zijn, winnen online communicatie en digitale marketing aan belang. Maar hoe bereik je nu de juiste doelgroep? Wat is het nut van hashtags? En hoe maak je correct gebruik van socialmediagroepen?

SprekerEmiel JansUP-TO-DATE WebDesign

Sessie 3: Google My Business: zo beheer je zelf je paspoort op Google

Wil je online beter scoren met jouw zaak? Dat start met jouw Google paspoort, oftewel ‘Google Mijn Bedrijf’.  En om online nog prominenter aanwezig te zijn, tonen we je vervolgens hoe je zelf een mini-website maakt, die je dan koppelt aan Google Mijn Bedrijf

SprekerEmiel JansUP-TO-DATE Webdesign

Sessie 4: Succes met LinkedIn: Online Power Talk

Zo’n 3 miljoen Belgen gebruiken LinkedIN. Hoe kan jij daar – zowel persoonlijk als met jouw bedrijf – bovenuit steken? Hoe vergroot je jouw bereik? En hoe breid je jouw netwerk kwalitatief uit en zet je LinkedIN in om meer leads te genereren?

SprekerErendiz Ates,  AZ-Solutions

Sessie 5: There's probably an app for that: haal meer uit je smartphone

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone maar wist je dat veel mensen slechts 20% uit de capaciteit van hun telefoon halen? Tijdens dit webinar toont  Emiel je hoe je van je smartphone een echt werkinstrument maakt. Met zijn tips bespaar je gemakkelijk een uur per dag en heb je je business letterlijk in de hand.

SprekerEmiel JansUP-TO-DATE Webdesign

Gratis inschrijven
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS


Copyright © 2020 UP-TO-DATE WebDesign.
 
Blijf up-to-date met uw klanten, bezoekers & volgers via uw site, blog, social media en e-mailing. 
Bekijk deze e-mail in uw browser.