Copy

Dit zocht u via Google in 2020: Corona, Sean en... rimmen
Stellen dat 2020 een "bewogen jaar" was dekt de lading niet.. Dit jaar werden we gedwongen om onze manier van leven, werken en denken te veranderen. We vonden elkaar meer dan ooit via de digitale snelweg en zochten in Google naar antwoorden. De vraag die de wereld volgens Google dit jaar het meeste stelde was "waarom".

 

Ondanks alles heeft België toch de tijd gevonden om zich te verdiepen in andere onderwerpen via Google. Een vermelding met een geurtje aan is een opvallend onderwerp dat we ongetwijfeld te danken hebben aan het trio Sean, Stan en Peter: Wat is rimmen? 

Zoals je onderaan deze pagina kan zien hebben zij de twijfelachtige eer om voor altijd verbonden te blijven met deze zoekopdracht in België. 

 Een duidelijk trend in de zoekresultaten blijft de zoektocht naar verbinding en informatie. Jaarlijks zijn 'Facebook', 'HLN' en 'Google' de meest gezochte zoekopdrachten. De weersverwachtingen blijven in ons wisselvallig land steeds een vaste waarde in deze lijst. Opvallend is dat YouTube jaarlijks stand houdt in de Belgische top 5. Iets waar vele ondernemers nog steeds geen gebruik van maken en dus heel wat kansen laten liggen. Een eigen kanaal met YouTube video's zorgt immers voor sterke zoekresultaten en een groter bereik binnen je doelgroep dan enkel een website of je social media kanalen. 

Misschien een goed moment om dit te proberen? Lees dan zeker ook dit artikel:Enkele artikels die je ook interessant zal vinden:

 
share on Twitter Like Dit zocht u via Google in 2020: Corona, Sean en... rimmen on Facebook 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS
Onze klanten aan het woord

Recente publicaties:


Webinar Smart-Site 2.0 | Bereik je klanten online met één klik
Google Nieuws: verzamel nieuws uit je sector
Google lanceert Shoppable Ads
4 Halloween marketing tips om je bedrijf een boost te geven online
Uitnodiging webinar 6/5: Eenvoudig je klanten bereiken met Google-diensten

 


Copyright © 2020 UP-TO-DATE WebDesign.
 
Blijf up-to-date met uw klanten, bezoekers & volgers via uw site, blog, social media en e-mailing. 
Bekijk deze e-mail in uw browser.