Copy
MAANDELIJKSE UPDATE | 04/2021

Bloggen: 6 tips om beter te scoren online


Met interessante blogberichten kan jij (potentiële) klanten naar je website leiden. Blogs vervullen namelijk de steeds groter wordende behoefte aan informatie en boosten je positie in de zoekresultaten. Als jij erin slaagt om in je blog een antwoord te bieden op de vraag van de lezer, dan is de kans zeer groot dat hij/zij dit zal onthouden en in de toekomst meer aandacht heeft voor je bedrijf. Deze tips helpen je alvast op weg.

TRENDING DEZE MAAND
Het 'oude normaal' is voor altijd voorbij. De veranderingen die we het voorbije jaar hebben meegemaakt, zorgen voor een blijvende versnelling van de technologische innovaties
Communicatie met je klanten blijft de basis van je succes online, want een webshop zonder publiek is nog steeds een lege winkel. Met deze tips helpen we je alvast verder.
Een website alleen is niet meer genoeg om je doelgroep te bereiken online. Succesvolle bedrijven maken gebruik van verschillende tools en kanalen om top of mind te blijven.

Potentiële klanten gaan steeds meer op zoek naar producten en diensten online. Met deze 6 tips voor Google My Business helpen we je om lokaal meer mensen te bereiken via Google.

SPREUK VAN DE MAAND
WELKOM NIEUWE KLANTEN

Meer dan 400 Smart-Sites online

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van een Smart-Site, 100% gemaakt met Google diensten. Deze klanten zijn vanaf nu ook UP-TO-DATE.

KLANTEN AAN HET WOORD

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Dat begint met een persoonlijke kennismaking. Via deze knop kan je meteen een demo boeken in onze agenda.

MAAK EEN AFSPRAAK


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp