Copy
Chronos AS former framtiden:  Forutsér framtidige bookinger for hotellbransjen, analyserer nøkkeltall for dagligvarebransjen og lager oversikt over politisk opinionsdannelse i digitale medier.
Les denne eposten i din nettleser

Nyhetsbrev - Sommer 2014


Utgave: 2/14


Velkommen til det andre nyhetsbrevet til Chronos i 2014.
 
Chronos har nå rundet ett år!
I dette nyhetsbrevet kan du lese om Chronos tjenester og prosjekter vi arbeider med. Utviklingen innen Information management, Bigdata går fort. Det er en utvikling som du uansett rolle ikke bør stile deg likegyldig til.


Bilde: Tiden går fort - Chronos utvikling tilsvarende.

Chronos er et IT-selskap med seniorprofil som leverer løsninger innen bigdata, bi/datavarehus og databaser. Vi har en god miks av akademikere/ forskere, IT-konsulenter og rådgivere med lang IT- og ledererfaring.

Samarbeidet med Universitet i Oslo og Høgskolen i Narvik bidrar til at Chronos ligger i front i anvendelse av moderne løsninger for å samle, bearbeide og skape kunnskap av data.
Visste du at universitetsmiljøene er opphavet til de viktigste teknologier og løsninger som blant annet Facebook, Google og Yahoo bruker?
 


MERK: Vi sender dette nyhetsbrevet til deg fordi du har hatt - eller har - kontakt med Chronos ansatte eller Chronos' nærmeste partnere. Nederst  i nyhetsbrevet kan du melde deg av vår nyhetstjeneste ved å klikke på linken "avmeld meg fra denne listen". 


Tid og utvikling


Bilde: Kontinuerlig utvikling - både for Chronos og Chronos' kunder.

Siden oppstarten i fjor vår har Chronos

 • vunnet oppdrag for 15 kunder,
 • bistått i forvaltning av virksomhetskritiske datavarehus og databaser i helse,  finans, transport og media,
 • deltatt i utvikling av system for å forutsi framtidige bookinger for hotellbransjen,
 • arbeidet med innsamling og analyse av data om dagligvarebransjen,
 • gjennomført prosjektledelse og rådgiving i IKT- og transport-.bransjen,
 • arrangert ett og deltatt i ytterligere tre seminarer,
 • blitt Oracle Gold Partner,
 • ansatt 9 kolleger og
 • inngått samarbeid med flere konsulenter og selskaper innen rådgivning, BI og datavarehus.
Les mer om kundereferanser i kundereferanser i næringslivet kundereferanser i det offentlige og om vår kompetanse i  liste over konsulenter.
 

Tjenester innen Bigdata


Bilde: Metodene og løsningene innen Bigdata åpner er kraftige. Ta kontakt med Chronos og finn ut hva Bigdata kan gjøre for deg.

Bigdata er et vidløftig og upresist begrep. Her har vi listet konkrete områder Chronos har arbeidet med innen Bigdata det siste året:

 1. Sentimentanalyse: Vi innhenter tekst fra sosiale medier og nettsteder, analyserer tekstene og gir deg tilbakemelding på positive og negative ytringer om dine produkter, dine tjenester, din politikk eller hva det er du er opptatt av. Vi kan sette opp umiddelbare varsler som gjør at du blir i stand til å reagere umiddelbart på strømningene der ute.
 2. Forutsi framtiden: Ved hjelp av avansert maskinlæring og den rette nøkkelinformasjonen kan vi forutsi framtiden. Det virker.
 3. Konkurrentinnsikt: Vi kan hjelpe deg med å holde oversikt over konkurrentenes priser, kampanjer og liknende.  Vi kan sette opp varsler som gjør at du kan reagere umiddelbart på endringene som vil påvirke deg.
 4. Anbefalinger i nettbutikker: Vi setter opp løsninger som gjør at du kan legge inn anbefalinger basert på konsumenters adferd på ditt nettsted. 

Konseptstudier/prosjekter

Bilde: Chronos tilpasser prosjektgjennomføringen til løsningsområdet med dyktige, erfarne prosjektledere.

Chronos har en Bigdata-plattform kjørende klar for deg. På denne plattformen leverer vi konseptstudier(POC). Våre konseptstudier gir umiddelbare resultater som du umiddelbart kan nyttiggjøre deg og som du kan være trygge på forsvarer den begrensete investeringen. Du kan teste ut dette nye og spennende fagfeltet uten risiko. 

Arrangementer

Chronos holdt  Bigdata-seminar den 16. juni med 30 deltakere.
Vi setter stor pris på de gode tilbakemeldingene vi fikk der. Har du lyst til å kaste et blikk på presentasjonene 
finner du presentasjonene her. 
Vi setter opp nye seminarer i høst. Tidspunkt og agenda blir lagt ut på vår hjemmeside så snart dette er klart. Vi legger også ut informasjon om andre seminarer våre ansatte deltar på.

Bilde: Kanskje de gule blomstene egentlig er små gule Bigdata Hadoop-elefanter som drømmer om å bli plukket av deg?


Vi har hatt en flott forsommer med mye fint vær. Vi satser på mye godt vær og en fin sommer for oss alle.

Vi ønsker deg en god, solrik og avslappende sommer!

hilsen oss i Chronos.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2014 Chronos AS, Alle rettigheter.


avmeld meg fra denne listen    oppdater abonnementspreferansene 

Email Marketing Powered by Mailchimp