Copy
Nieuwsbrief 1, Little Shop of Horrors
View this email in your browser
Bestel hier uw kaarten
Soms gebeurt er zoveel in een jaar, dan kijk je terug en dan word je stil. Je bedenkt op een avond met elkaar: laten we weer iets bijzonders met anderen doen, laten we proberen een expositie te organiseren in het thema van de voorstelling Little Shop of Horrors. We bedachten met wie we dat wilden doen.......we stopten er heel veel tijd en energie in. En dan........dan ontstaat er iets waar we ontzettend trots op zijn. 

De samenwerking met het Clusius college en Stichting Esdégé-Reigersdaal is super goed verlopen! Er is met zoveel inzet en plezier gewerkt aan de expositie: Little Arts of Horrors. We zien fantastische kunstwerken ontstaan. Sommige cliënten zijn nog nooit in een theater geweest. Ze kijken er enorm naar uit. Want wat geweldig is, is dat alle kunstenaars bij de matinee aanwezig zullen zijn! De Vest moet ruimte maken voor heel veel rolstoelen. Dat vergt wat gepuzzel. Maar wij zijn trots en gaan al die enthousiaste kunstenaars een hele mooie middag bezorgen! Met natuurlijk een back-stage rondleiding!

En dan de leerlingen van het Clusius College! Op dinsdag 7 februari was de kick-off van hun deelname aan onze kunstexpositie. Ze kregen een masterclass van Wim van Assem en Ciska Strating. Twee bekende Alkmaarse bloemspecialisten. Aan de slag met Horror Bloemwerk!! 20 leerlingen presenteren tijdens de voorstellingen in de foyer de resultaten. Er valt voor hen een prijs te winnen, want een deskundige jury gaat de bloemwerken beoordelen. De prijs wordt op 10 maart uitgereikt. Het winnende bloemstuk doet bovendien mee in de voorstelling waar de Clusiusleerlingen dankzij de gemeente Alkmaar bij kunnen zijn!

En ondertussen zitten wij zelf natuurlijk ook niet stil. Er wordt keihard gewerkt op de dinsdagavond en nu ook in het weekend. De repetities voor het orkest zijn gestart. De muziek is heerlijk! Wij boffen enorm met onze professionele muzikanten.

En laten we niet vergeten dat er achter de schermen door onze vernieuwde decorploeg al weken iedere maandag wordt geklust en dat ons kledingteam zich inzet om er een mooi plaatje van te maken.

Wij kijken nu enorm uit naar 10 en 11 maart, als al dat harde werken gaat samenvallen. En we hopen natuurlijk dat u daar bij bent! Bestelt u nog snel even kaarten? Dat kan hier: http://www.scala-alkmaar.nl
Ciska Strating inspireert de leerlingen van het Clusius met haar Horrorplant/bloemwerk.
Horror bloemwerk. Gemaakt  van knopen, door kunstenaar Jan Ros, van Centrum 31, Reigersdaal in Heerhugowaard.
Agenda
10 en 11 maart
Little Shop of Horrors en Little Arts of Horrors!
Ons emailadres is: pr.scala.alkmaar@gmail.com

Geen nieuwsbrief meer ontvangen (deze verschijnt maximaal 3 keer per jaar):  unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Muziektheatergezelschap Scala · Van de Veldelaan 988 · Alkmaar, NH 1816 PZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp