Copy

Bijna is het zover!
11 en 12 maart, Bad Girls in de Vest. De laatste fase van repeteren is aangebroken. Het repteren met het orkest is volop bezig. De puntjes gaan steeds meer op de i. We zijn trots en vol vertrouwen. Wij zijn van Bad Girls gaan houden en kunnen niet wachten om u dat gevoel ook mee te geven! U komt toch ook?

U steunt met uw komst Stichting Exodus, waar mensen met veel inzet en passie werken om ex-gedetineerden die gemotiveerd zijn de criminaliteit achter zich te laten een extra steun in de rug te bieden.

Eugenie Sleebos (Helen Steward) en Mariëlle van Vliet (Nikki Wade)zingen in de Pleinzaal van TAQA theater de Vest het prachtige nummer: 'Elk moment'. Ruim 150 ondernemers uit Alkmaar luisteren. De ondernemers zijn bij elkaar ter gelegenheid van het 'bronzen Waaier-diner' van Stichting de Waaier (de stichting in Alkmaar, die maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleert).  

De bronzen Waaier werd uitgereikt aan de ondernemer die het meest maatschappelijk betrokken was in 2015.

Fotografie: Tetske Dammers

Een aantal van onze gedetineerde bewoners van Celblok G: het duo Shell Dockley (Evelien van de Geer) de gewetenloze crimineel, met Denny Blood (Lilian Dijkstra), de 'beschermelinge' van Shell. De streng gelovige Chrystal (Sonja Fondse). Hoe verantwoordt zij voor zichzelf haar diefstallen? En Yvonne Atkins (Esther Verrey) die haar gevangenschap liever ziet als een korte vakantie. Yvonne is echtgenote van een grote maffiabaas. 

Bad Girls interviews deel3

Bad Girls, interviews met de spelers. Deel 3.

U kunt nu HIER uw kaarten bestellen

In de cel op de foto?

Scala plaats een cel in de foyer van theater de Vest. In de pauze van de voorstelling kunt u op de foto in de cel! Onze fotografe Yvonne van Stiphout staat daar klaar. De foto is voor u, uw (vrijwillige) donatie is voor stichting Exodus!

Fotografie:
Eric Minten,
Oog op Alkmaar
www.ooalkmaar.nl

Agenda


27 februari vanaf 23.00 uur: optreden bij het COC in Alkmaar (Bierkade 14-A)
11 maart 20.15 uur: première
12 maart 14.15 uur: matinée
12 maart 20.15 uur: avondvoorstelling

Word vriend van Scala!

Komt u altijd met veel plezier naar onze voorstellingen? Draagt u onze vereniging een warm hart toe? U steunt Scala door 'Vriend' van ons te worden. Dat bent u al voor € 25 per jaar en voor u als vriend profiteert u onder andere van korting op de voorstellingen.

U kunt HIER vriend worden van Scala

Combineer met een diner bij High5 Wine-bistro

Alleen nog theater-dinerarrangementen voor vrijdag 11 maart verkrijgbaar.
Prijs: € 39,95,- p.p.

Boekingen en informatie: pr.scala.alkmaar@gmail.com

Kersvers afdelingshoofd Helen Steward gaat de strijd aan met de gevestigde orde. Ze is vastbesloten een einde te maken aan de corrupte en grensoverschrijdende spelletjes van hoofdcipier Fenner en zijn side-kick mevr. Hollamby. Helen komt in haar strijd van alles tegen. Er is verdeeldheid onder het personeel en onder de gedetineerden. Helen wordt geconfronteerd met zichzelf, met tegenstrijdige gevoelens. Is deze strijd wel vol te houden?

Ons mailadres: 
pr.scala.alkmaar@gmail.com


Je kunt je settings hier wijzigen: update your preferences
Of hier klikken om uit deze mailingslist te worden verwijderd: unsubscribe from this list