Copy
Nieuwsbrief 1, Little Shop of Horrors
View this email in your browser

Little Arts of horrors
Scala realiseert een expo met het Clusius  en Stichting Esdégé-Reigersdaal

 
Speciaal voor Little Shop of Horrors werkt Scala aan een bijzonder project. In samenwerking met het Clusius college, MBO Bloem en design, en met met drie ateliers van Stichting Esdégé-Reigersdaal  (Centrum 31, Wideloe en Idee-atelier) realiseren we een expositie van bloemwerk en kunst in het thema van de voorstelling. Horror, met een knipoog. 

De leerlingen van het Clusius worden uitgedaagd met een wedstrijd. Hoofdprijs is een diner voor 4 personen bij Restaurant Fellini in Alkmaar. Twee gerenommeerde bloemisten, Wim van Assem en Ciska Strating van Art & flowers business geven een masterclass ter inspiratie! En daar is Scala natuurlijk bij. De door de leerlingen gemaakte bloemstukken worden door twee bloemisten beoordeeld. We wensen de leerlingen heel veel plezier en succes met deze opdracht!

Ondertussen wordt er al hard gewerkt door de cliënten van Esdégé-Reigersdaal. Scala maakte voor de cliënten van de drie ateliers een ondersteunend filmpje ter inspiratie. 

De expositie is straks te bewonderen in de theaterfoyer. Tijdens de première op 10 maart wordt de winnaar van de groenwedstrijd bekend gemaakt. Wij zijn ongelofelijk benieuwd naar het eindresultaat. U toch ook?

Over Little Shop of Horrors


Vorig jaar een pittig stuk over gedetineerde vrouwen. Dit jaar laat Scala zich van een hele andere kant zien. Little Shop of Horrors is een lekker gekke musical. Humor en horror komen slim samen. Thema's als hebzucht, verlangen naar rijkdom en succes zijn in een tikje bizar maar toch menselijk en herkenbaar verhaal verweven. De muziek is heerlijk swingend en verrassend. Geschreven door Alan Menken, de schrijver van de muziek van o.a. Aladdin, Beauty and the Beast en Pocahontas. 

Simon Krelborn is een nerdy bloemenverkoper in een zaak die met moeite klanten lokt. Op een dag brengt Simon een zeer vreemde plant mee naar de winkel. Hij vernoemt de plant naar de liefde van zijn leven, Audrey II. Als Simon per ongeluk ontdekt dat de plant zich voedt met vers mensenbloed en de plant begint te voeden met eigen bloed dan lokt voor hem roem en succes. Een paar druppels bloed zijn echter al snel niet meer voldoende voor Audrey II.
 

Kick-off Little Shop of Horrors in Halloween-stijl!


Op 25 oktober was de officiële kick-off van Little Shop of Horrors. Wat een heerlijke avond met vrienden, vrijwilligers, met een groep aanwezigen van Esdégé-Reigersdaal, van het Clusius en met onze betrokken bloemisten! En wat fijn dat Esdégé-Reigersdaal en het Clusius er zo'n zin in hebben. Samen toewerken naar een topresultaat!
OPROEP
Scala zoekt enthousiaste handige klussers. Lijkt het je leuk om een keer in de Vest een decor op te bouwen? En om te helpen met het timmeren van het decor?
We zoeken nog klussers. Hoeveelheid tijd die het je kost is af te stemmen binnen het decorteam. Super gezellige klus met een heerlijk eindresultaat! Aanmelden kan via: pr.scala.alkmaar@gmail.com
Agenda
  • 10 januari en 7 februari: open repetitie
  • 10 en 11 maart: voorstelling en expositie in theater de Vest
Ons emailadres is: pr.scala.alkmaar@gmail.com

Geen nieuwsbrief meer ontvangen (deze verschijnt maximaal 3 keer per jaar):  unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Muziektheatergezelschap Scala · Van de Veldelaan 988 · Alkmaar, NH 1816 PZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp