Copy
Workshop Holistic Practice 20 april 2017 15.30-19.00 uur
View this email in your browser
De mediatorsvereniging attendeert u graag op het volgende:

Workshop Holistic Practice, welkom in de HUB!

Ter introductie biedt Petra Beishuizen op 20 april 2017 van 15.30 - 19.00 uur u een workshop Holistic Practice  aan.
Het primaire doel van deze workshop is om je kennis te laten maken met de achtergrond en historie van Holistic Practice. Het concept van "holistic lawyer of holistic practitioner" met de daaraan gerelateerde aanpak bij het voeren van je praktijk wordt geïntroduceerd. Doel daarbij is de best mogelijke antwoorden te vinden voor de door de cliënten geopperde problemen.  

Holistic Law richt zich er op om de verbinding te maken tussen enerzijds de juridische procedure die voorligt en anderzijds het gevoel van de betrokkene die deel uitmaakt van deze procedure. De holistische advocaat of holistische hulpverlener zal een strategie ontwikkelen om de rechtzoekende in een positieve en constructieve manier van werken te begeleiden en te faciliteren. Hij  of zij zal daarbij zowel naar de rol van de cliënt in het conflict kijken als naar zijn of haar eigen aandeel daarin.

UW INVESTERING

- De workshop duurt in totaal 1 dagdeel:
20 april 2017 van 15.30 -19.00 uur.

- De kosten voor deze workshop bedragen
€ 188,- per persoon (exl. BTW)

- De workshop is ondergebracht bij 
DM Academy, het opleidingsinstituut van DelissenMartens
aan de Sportlaan 40, Den Haag.

- Om u aan te melden, klik:
HIER

 Aansluitend kan de deelnemer zich opgeven voor de 1-jarige opleiding Holistic Lawyer, Holistic Practitioner. Na voltooiing van deze opleiding wordt een intervisiegroep gevormd, die verplicht is voor de duur van twee jaar (4 bijeenkomsten per jaar).
 


DOCENT

Mr P.R. Slingenberg-Beishuizen is oprichter en hoofddocent van deze workshop. Zij is advocaat en mediator (vFAS/MfN), partner bij DelissenMartens te Den Haag.
Zij is tevens werkzaam als docente voor de beroepsopleiding van advocaten, geaccrediteerd Intervisie-begeleider en geschoold in NLP, Hellinger en systemisch werk. Daarnaast volgde Petra Slingenberg spirituele opleidingen aan het 
Arthur Findlay College te Stansted op het gebied van mediumschap, spiritual healing en meditatie.
Petra Slingenberg is lid van de afdeling mediation van het NIP, fellow bij de 
IAFL (International Academy of Family Lawyers) en lid van de Vereniging van Collaborative Professionals (VvCP). Zij publiceert regelmatig over haar visie, treedt op voor radio en televisie en op symposia door heel Nederland. Haar mediations strekken zich uit van Bangkok tot Den Haag.

Mediatorsvereniging Haaglanden Haaglanden initieert, faciliteert en stimuleert een actief en creatief netwerk voor mediators in de regio Haaglanden
© 2017 All rights reserved.
info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mediatorsvereniging Haaglanden · p/a Jan van der Jagtstraat 15 · Voorhout, Zh 2215 MG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp