Copy
Klik hier om de nieuwsbrief in uw browser te bekijken.
April 2019 | nr. 25

Drainwave XL ontlast het riool in Oss
De gemeente Oss is ambitieus in het verduurzamen van de leefomgeving. Vast onderdeel op het programma is het afkoppelen van 6 ha verharding van het riool, zodat schoon regenwater wordt opgenomen door de grond. Zo ligt er nu waterpasserende bestrating Drainwave XL op het parkeerterrein bij winkelcentrum Ussen.


Nieuw! Betontegels met natuurlijke glinstering
Gewassen tegels hebben zoveel meerwaarde en geven de openbare ruimte een veel rijkere uitstraling. Met Breccia Mica voegen wij een nieuwe, luxueuze deklaag toe aan ons topsegment bestratingsmaterialen. De nieuwe lijn gewassen betontegels met natuurlijke schittering geeft subtiele glans aan uw project. 


No-nonsense parkbank voor Erasmus campus
80 staan er inmiddels en dat worden er zeker meer. De betonnen parkbanken die Struyk Verwo Infra leverde voor het nieuwe campusterrein van Erasmus Universiteit in Rotterdam zijn een succes. Een interview met Huub Juurlink van architectenbureau Juurlink [+] Geluk over de sfeervolle campus en speciale parkbanken.


Grasbestrating – de 5 meest gestelde vragen
Grasbestrating is één van de opties bij een klimaatadaptieve inrichting van de buitenruimte. Het voert hemelwater af en verlaagt hittestress. Productmanager Eric Boon verzamelde veelgestelde vragen over het inzaaien van gras in grasbestrating en het onderhoud en legde deze voor aan een grasspecialist.

Alles over waterregulerende bestratingIs uw project geschikt voor dit type bestrating? Informatie om tot een goed ontwerp te komen. Incl. praktijkcases.

Download whitepaper “Alles over waterregulerende bestrating”
Leaflet Breccia Mica
Download leaflet
Brochure Greenline


De Greenline collectie is een uitgebreide en veelzijdige reeks ranke betonranden. Speel en varieer met hoogte, dikte én materiaal.


Download brochure
Brochure Groenbestrating

Kies voor duurzame integratie van groen, verharding en waterafvoer. 

Download brochure

© 2019 Struyk Verwo Infra, All rights reserved. 

 Volg ons op:

  
 
Heeft u een vraag? Wij helpen u uiteraard graag.

Bel ons op 0800 555 55 54