Copy
Klik hier om de nieuwsbrief in uw browser te bekijken.
Maart 2018 | nr. 21

Stad Roeselare kiest met Solids voor uniform straatbeeld
In 2016 werd de Grote Markt van Stad Roeselare volledig heraangelegd. Vorig jaar waren het Marie-Louise De Meesterplein en de Botermarkt aan de beurt. Het doel: een uniform straatbeeld creëren met groene rust- en samenkomstzones en behoud van eigen identiteit. De Solid parkbanden waren een grote inspiratie voor Chesney Decancq, ontwerper bij de Stad Roeselare. 


DrainwaveXL pakket met waterdoorlatende voegstrips
De Drainvoeg is door Drainvast en de gemeente Bergen (NH) bedacht om problemen met water op straat op te lossen en is winnaar van de RIONED innovatie award 2014. DrainwaveXL wordt kant-en-klaar geleverd met 12 Drainvoegen verspreid over een laag. De Drainvoegen hebben een afmeting van 8x205x80 mm die aangebracht zijn tussen 12 betonstraatstenen met afstandhouders van 8 mm over de lange zijde. Deze zijn makkelijk te herkennen, waardoor de stenen ook geschikt zijn voor herstraten.


Hybride groenzone met Square groenbestrating
De Leo Vroman woontoren is ontworpen door 01-10 Architecten. Architect Arjen Kabboord vertelt dat de toren het eerste bouwwerk is van een reeks nieuwe bouwwerken in Gouda Oost. Binnen het stedenbouwkundig plan is er zorgvuldig gekeken naar het effect van de woontorens op de omliggende groenzones.


Snel meters maken met Easy Fix pakket
Easy Fix is bedacht om machinale bestratingspakketten strak af te leveren bij de aannemer, zodat er geen stagnatie op het werk ontstaat. De pakketten blijven stabiel doordat in de randen van het pakket ook halve betonstraatstenen en keperstenen geproduceerd zijn. Deze vormen samen de bouwstenen voor bisschopsmutsen die geen maat- of kleurverschillen hebben ten opzichte van de gewone betonstraatstenen in het pakket. In de video demonstreren stratenmakers van G.P. Groot hoe eenvoudig en snel het werken gaat met Easy Fix.

Brochure Greenline
Download brochure
Folder Seat Solar
Download folder
Contact
Heeft u een vraag? Wij helpen u uiteraard graag.

Bel ons op 0800 555 55 54

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Struyk Verwo Infra. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meld u dan af. 

Wijzig uw gegevens. 
Meld u aan. 

© 2018 Struyk Verwo Infra, all rights reserved.


 


Volg ons op: