Copy
View this email in your browser
Compilatie Levensles 2017

Negende editie succesvol. Video&Foto's

15 februari 2017. De negende editie van Levensles.

"You are never to old to be young."


Op een van de mooiste locaties van Leiden (het vm. Weeshuis aan de Hooglandse Kerkgracht 17B) kwamen een boel mooie mensen. Mensen uit de zorg, bestuurders, wetenschappers, zorgverleners, mensen uit het onderwijs, studenten, docenten, teamleiders, menselijke beleidsmakers en natuurijk de ouderen zelf. De combinatie zorg en onderwijs, de combinatie oud en jong, dat maakt verschil. We weten dat uit het verleden. We zijn er weer van overtuigd.

Op 15 februari hebben jongeren hun plannen gepresenteerd voor de zorg voor ouderen. Van Filosofische gesprekken met ouderen als leidraad voor het leven, het maken van kunst, tot het samen organiseren van workshops rondom arbeidsmarktperspectief... Mooie, tedere, verbindende plannen. En een plan dat zelfs al de top 10 van de Nationale Zorgvernieuwingsprijs wist te halen, rondom betere zorg voor migrante ouderen.

Bij deze de eerste foto's en video. Met dank aan fotograaf Henk Aschman en Video&camerawerk onder leiding van Dustin Verstraaten, animatie van Robin van Duin.
Lyrco
Een wijkgame. Om jong en oud te verbinden en in beweging te krijgen.
Mooie sprekers als Marieke van de Waal (directeur Leyden Academy), Arthur van Baaren (hoofdcommissaris politie), wethouder Roos van Gelderen, en top-onderzoeker Lex van Delden trappen af. 
Met heel veel dank aan Marente, Gemeente Leiden, Vereniging het Zonnehuis, Leyden Academy on Vitality and Ageing, ROC ID College, Politie, Zorgpact, Jan Braakman en alle jonge helden.

www.iklevensles.nl
Copyright © 2017 Studio Moio, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp