Copy
Najaar! Een terugblik en vooruit kijken
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief september 2014

Beste <<Naam>>,

Met ruime tussenpozen stuur ik u / je graag een bericht zoals deze nieuwsbrief met nieuwe ontwikkelingen of mogelijke cadeau ideeën voor uzelf of uw relaties.
 

Terras balustrade

Een recent afgrond project: een terrasafscheiding tot de lager gelegen tuin. De vraag was om een veilige afscheiding met een eigen organisch karakter, maar met maximaal doorzicht naar de tuin. Alle stammen, takken en bladeren hebben een eigen vorm en richting, geen herhalingen of gelijkvormigheid. Ook de halfronde bovenlijst buigt in het midden iets meer naar de tuin dan aan de einden. De balustrade is onderhoudsvrij door een zinklaag en een innovatieve, matte, antracietkleurige poedercoating met een subtiel metallic spikkeltje er in.

Nieuw ontwerp: "Warrel"

Warrel is de naam van dit modulaire scherm geschikt voor afscheidingen binnen- en buitenshuis. Zoals balkon, vide, Frans balkon, erfafscheiding en voor in de tuin, kantoor of bedrijf.
Het ontwerp is schaalbaar in hoogte, breedte en ook dikte van de plaat. Voor bepaalde toepassingen is het scherm vrijstaand te plaatsen, zonder palen en dergelijke. De overgangen tussen doorgekoppelde modules zijn geen rechte lijnen, maar volgen een bocht zoals de "takken" van Warrel zelf. Er zijn drie modules, een linker en een rechter module (foto) voor de linker- en rechterzijde en een tussenpaneel met links en rechts een gebogen zijkant. Door middel van vouwen of walsen kunnen hoeken of bochten gemaakt worden. Het ontwerp is "uit voorraad", uw toepassing is maatwerk.

 

Hieronder nog wat recent werk

Haardschermen seizoen

is weer aangebroken. Bij de eerste koude dagen na de zomer belanden al aanvragen in mijn mailbox. Momenteel heb ik twee schermen op de lijn met figuren zoals deze boom. Het is mijn bedoeling om het assortiment voorradige figuren uit te breiden. Zo is vooraf nog meer keuze en minder éénmalige ontwerpkosten. Dit sluit individuele wensen natuurlijk niet uit.

Meer weten? Vraag?

Stuurt mij gerust een mail of bel me op 0626 164548.
Of kom langs in de werkplaats (graag op afspraak).
Ik help u graag verder met uw vraag, idee of wens.

Vogel kunstwerk

Een vijftal metalen vogels maken zich als een animatie los en komen uit de muur. Van iedere volgende vogelzie je steeds iets meer; de voorste vogel raakt alleen nog met zijn vleugelpunt de muur.
Het verbeeldt een vrijheidsgevoel, een sensatie van loslaten en reizen. 
Bezoek de website
Arthur Dreissen Metaalkunstenaar
Werkplaats: Lange Meentweg 17b, Woerdense Verlaat
tel.mobiel: 0626 164548


© 2013 Arthur Dreissen.  
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u als klant of belangstellende in mijn adressenbestand staat. Hieronder kunt u zich afmelden of uw e-mail instellingen wijzigen.
verstuurd met:

Email Marketing Powered by Mailchimp