Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Nieuwsbrief zomer 2016

Beste <<Naam>>,

Met ruime tussenpozen stuur ik u/je graag een bericht zoals deze nieuwsbrief met nieuwe ontwikkelingen of mogelijke cadeau ideeën voor uzelf of uw relaties.
Op het hoogtepunt van deze zomer - helaas niet van het mooie weer - stuur ik deze nieuwsbrief met recente, lopende en nieuwe projecten en producten. Mogelijk zit er iets voor je bij of herken je iets wat je altijd al had willen laten maken.

Nieuw ontwerp: Tuinbank / picknicktafel "Win Win" ©

Eerst maar over die naam; waarom Win-Win? Omdat het onderscheidende van het ontwerp vooral de poten zijn. Als je onder de tafel door kijkt vormen de poten verschillende W's. Verder omdat een goed gesprek aan deze tafel altijd een win-win situatie is.
Het oogmerk was een strak en slank ontwerp met een eigen karakter. De maat en positie van het tafelblad en de zitting liggen min of meer vast, maar met de poten is wel iets leuks te doen.
In tegenstelling tot de gangbare parkbanken is het ook makkelijker inschuiven doordat de poten ter plaatse van de voeten de grond raken.

"Bladerdicht"

Twee foto's van vele toepassingen van mijn ontwerp "Bladerdicht". Van een enkel scherm als tuinafscheiding tot een meters grote wanddecoratie.

Tuinbankjes

Van mijn themabankjes is het Warrelbankje momenteel het populairst. Het natuurlijke, maar wat gestileerde patroon van de "takken" in de zitting en rugleuning maken hem levendig en tegelijk ook enigszins strak.

Restaurant interieur

Een groot project in het eerste half jaar was de inrichting van het Australische restaurant Drovers Dog aan de Wibautstraat in Amsterdam. Met veel gebruik van geolied zwart staal ten behoeve van een industrieel uiterlijk. Geleverd is zoal: 14 tafels, 8 statafelonderstellen, 40 barkrukken, 8 meter balustrade, 16 meter rekken voor glazen, stalen draairamen voor keukenafscheiding, een complete terrasvloer van 100m2 uit verzinkt staal en steenschotten. Ten behoeve van dit terras maakte ik ook nog: 18,5 meter banken, 10 meter statafels en nog tal van kleine onderdelen zoals frames, wandlampen enz.
Dank je voor het lezen van mijn nieuwsbrief, ik wens je nog een fijne zomer.

Meer weten? Vraag?

Stuurt mij gerust een mail of bel me op 0626 164548.
Of kom langs in de werkplaats (graag op afspraak).
Ik help u graag verder met uw vraag, idee of wens.
Bezoek de website
Arthur Dreissen Metaalkunstenaar
Werkplaats: Lange Meentweg 17b, Woerdense Verlaat
tel.mobiel: 0626 164548


© Arthur Dreissen, 2016
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u als klant of belangstellende in mijn adressenbestand staat. Hieronder kunt u zich afmelden of uw e-mail instellingen wijzigen.
verstuurd met:

Email Marketing Powered by Mailchimp