Copy
Hej Club-medlem

Här kommer ett par korta notiser som kanske berör dig.

Önnered:
I mastskjulet har vår nya medlem Sven varit i farten och lagt stenplattor på den inre delen, kapat bort en stolpe som var i vägen samt fixat med belysningen. Vilket fenomenalt lyft - tack Sven!
Såhär fungerar belysningen nu i mastskjulet: När knappen är vippad nedåt är belysningen konstant på. När knappen är vippad uppåt är rörelsedetektorn aktiverad och belysningen tänd när någon är där och det är mörkt. När du lämnar lokalen, se till att brytaren är vippad uppåt.

Vi har fått ett antal nya kajaker i hyrflottan inför säsongen. Vi vill påminna alla som har sin kajak förvarad i Önnered om möjligheten att hyra kajak ur vår flotta till sina vänner. Priset är lågt, kajakerna är marknadens bästa och du bokar bekvämt på hemsidan. Vår uthyrning är inte längre öppen för allmänheten.

Bjöla:
Det finns från och med 18 april en hyrkajak i Bjöla. Detta var ett av de vinnande önskemålen efter frågerundan i vintras. Kajaken är bokningsbar på hemsidan. Du behöver vara inloggad för att kunna boka kajaken. Gå in under "club" och klicka på uthyrning och boka och betala kajaken där. Var noga med att lämna tillbaka kajaken i tid och i gott skick till nästa paddlare. Det finns även flytväst, kapell och paddel på plats. Hyrkajaken finns i container 4 och nyckel till denna container finns på insidan container 1-3.

Under maj månad kommer vi även att förbättra sjösättningsrampen i Bjöla. Det blir ny träskoning ända ned till vattnet. Vi kommer samtidigt att bättra på markeringen som visar att man inte skall parkera nära containeröppningen.

Vi önskar er en bra start på säsongen.

mvh
Johan Wagner
Escape Outdoors
Solid Skills AB
==============================================

Unsubscribe <<Email Address>> from this list:
https://escapeoutdoors.us3.list-manage.com/unsubscribe?u=b1ce65aac9e29757d1d8e1560&id=0fbf26b535&e=[UNIQID]&c=d1961767e2