Copy
OM: Infoträff om Walesresa, kajakutprovning, club-hyra av kajaker.
View this email in your browser

 

Hej Club-medlem. Inför den kommande veckan har vi ett par spännande aktiviteter som vi vill bjuda in dig till.

Informationsträff om Walesresan vecka 39

Vi arrangerar en resa till Wales för att paddla tidvattenströmmar, surfa, se tumlare och kanske smaka det lokala ölet. Resan är hela vecka 39, är öppen för alla och det finns fortfarande platser kvar.

På informationsträffen berättar vi om resor vi genomfört tidigare och även vad som kommer att hända under den kommande resan. Du är välkommen oavsett om du är seriöst intresserad av att paddla i Wales eller bara vill titta på bilderna och fika med oss.

Tid: Vi börjar kl 20 och håller på ca en timme.
Plats: Vinden på Escape Outdoors
Läs lite om resan här


Kajakprovarkväll på Escape 12 augusti

På fredag den 12 augusti har du möjlighet att prova några av våra kajakmodeller tillsammans med Johan Wagner. Det finns 2 avgångar: kl 17 och kl 19 och bara 3 platser per avgång. Få hjälp med att välja kajakmodell, höra om och känna på skillnaden mellan modellerna och få tips på personlig tillpassning mm. Kostnadsfritt men bokning krävs. Bokning och mer info här: kl17 kl19
 

Kajakhyra för medlemmar

Vi vill påminna om att alla Club-medlemmar har möjlighet att hyra Escapes kajaker till det förmånliga Club-priset, både till sig själv och till sina kompisar. Vår ordinarie uthyrning har denna säsong upphört och det är alltså numera bara ni Club-medlemmar och vår tur och kursverksamhet som använder kajakerna.

Kajakerna bokas på hemsidan och du behöver vara inloggad för att kunna göra det. Du som Club-medlem måste själv vara med under hela hyrtiden och är ansvarig för kajakerna. Vi förutsätter att kajakerna sköts på ett bra sätt, rengörs efter användning och att tiderna hålls. Ibland är det personal från Escape på plats men oftast inte. Om du är osäker på något så hör av dig till oss eller fråga någon Club-medlem på plats. Läs även Club-info som finns tillgängligt när du är inloggad på hemsidan. I Club-info hittar du alltid den aktuella koden till nyckelskåpen.

Vi hoppas att ni får massa bra tid på vattnet!

Hälsningar 
Johan&Emelie med personal.
Copyright © 2016 Escape Outdoors / Solid Skills AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp