Copy
Club nytt maj

Hej Clubmedlem

Sommaren är verkligen här nu och varje gång vi är i lokalerna i Önnered träffar vi på någon eller några av er medlemmar. Det känns jättekul tycker vi.

Vi har nu lanserat en ny funktion på hemsidan där ni som medlemmar kan publicera egna turer för clubben. Alla med clubmedlemskap (får du detta mail är du medlem, antingen genom kajakförvaringen eller som guld/silvermedlem) kan både publicera och anmäla sig till club-turerna. För att göra detta behöver du vara inloggad på hemsidan, sedan gå in under "Club". På vänstersidan finns nu valet "Publicera en club-tur" och där kan du lägga ut turen. De publicerade turerna syns sedan på förstasidan i aktivitetslisten(högersidan) och på Club sidan. Som inloggad Club-medlem kan du boka/avboka dig från turen.
Vi hoppas att funktionen kommer att användas för att samordna turer från Önnered. Önskar ni mer funktionalitet så kom gärna med förslag. Just nu kan man tex inte ta bort eller ändra i en publicerad tur.

Vi ber er också att skölja av kajakerna nere på bryggan istället för uppe vid huvudbyggnaden. Båtföreningen har klagat på att det rinner vatten över gården. Vi kan inte förstå kritiken men för att minska friktionen kan vi ändå minska användningen av vatten uppe vid byggnaden. Tack!

Vänliga hälsningar
Johan Wagner
Escape Outdoors i Önnered

==============================================
Du får detta mail då du är medlem i Escape Outdoors club antingen genom ett abonnemang eller genom en kajakförvaringsplats.

Our mailing address is:
Escape Outdoors / Solid Skills AB Önnereds bryggväg 93 Västra Frölunda 42157 Sweden

Our telephone:
+46 705 209141

Update your profile:
https://escapeoutdoors.us3.list-manage.com/profile?u=b1ce65aac9e29757d1d8e1560&id=0fbf26b535&e=[UNIQID]
==============================================

Unsubscribe <<Email Address>> from this list:
https://escapeoutdoors.us3.list-manage.com/unsubscribe?u=b1ce65aac9e29757d1d8e1560&id=0fbf26b535&e=[UNIQID]&c=4c66ea987b