Copy
Hej Clubmedlem

Detta mail går ut till alla som är club-medlemmar, guld eller silver. Om du har kajakplats i Önnered betyder det att du automatiskt är silvermedlem. Vi försöker att inte bombardera er med onödiga mail och vi ber er att läsa mailen och inte avprenumerera från brevet. Vi skriver "mest" viktig information och så lite "reklam" som möjligt här.

Denna gång har vi ett par saker på hjärtat:

1.
Vi har haft lite problem med grindnyckeln. Vår gamla nyckel blev utbytt för att den hade blivit böjd så många gånger att den höll på att gå av. Nu har vi en ny nyckel och denna har redan blivit illa böjd ett par gånger och börjar få sprickor.
Vi misstänker att nyckeln blir skadad när man lägger tillbaka den i boxen och försöker stånga boxen när nyckeln ligger "fel"
Vi har gjort en liten filmsnutt för att visa hur lätt boxen går att stänga när nyckeln ligger rätt.

https://www.youtube.com/watch?v=XhrR7JmgFQI

Var försiktiga med nyckeln!

2. Vi jobbar med att uppgradera ramverket på vår hemsida och vi ber er om både tålamod och uppmärksamhet om något skulle sluta fungera. Det är i samband med strängare säkerhetskrav från Stripe som sköter våra betallösningar som dessa uppdateringar sker. Detta kan betyda att ni behöver verifiera kortbetalningarna som gått helt automatiskt fram tills nu med jämna mellanrum. Detta är EU direktiv och gäller alla återkommande betalningar på nätet så ni kommer att se det även på andra ställen framöver.

Om någon funktion inte fungerar som den skall eller ni inte kan boka eller se det ni brukar se maila gärna detta till johan@escapeoutdoors.se så tar vi tag i det men en gång.

---

Det var allt för denna gång.

Vi hoppas att vi får se er i Önnered under hösten. Det är en fantastisk tid för havskajakpaddling!


==============================================
Du får detta mail då du är medlem i Escape Outdoors club antingen genom ett abonnemang eller genom en kajakförvaringsplats.

Unsubscribe <<Email Address>> from this list:
https://escapeoutdoors.us3.list-manage.com/unsubscribe?u=b1ce65aac9e29757d1d8e1560&id=0fbf26b535&e=[UNIQID]&c=19df5c8eee

Our mailing address is:
Escape Outdoors / Solid Skills AB Önnereds bryggväg 93 Västra Frölunda 42157 Sweden

Our telephone:
+46 705 209141

Forward this email to a friend:
http://us3.forward-to-friend.com/forward?u=b1ce65aac9e29757d1d8e1560&id=19df5c8eee&e=[UNIQID]

Update your profile:
https://escapeoutdoors.us3.list-manage.com/profile?u=b1ce65aac9e29757d1d8e1560&id=0fbf26b535&e=[UNIQID]