Copy
Nieuws van de Zeeheldentuin, de gezellige buurttuin in de Tasmanstraat 
Lees deze e-mail in je browser

Zeeheldentuin nieuwsbrief 

Mei 2016

Benieuwd wat er allemaal speelt in de Zeeheldentuin? Lees dan vooral deze nieuwsbrief, vol met leuke activiteiten en updates! 

Design Kwartier 

Van 27 t/m 29 mei vindt de derde editie van het Festival Designkwartier plaats. En ook dit jaar doet de Zeeheldentuin mee!
- De tuin zal als locatie fungeren voor de glazen kunstwerken van Roza Cornelissen. Kom langs om het werk van deze kunsternares te ervaren.
- Op zaterdag 28 en zondag 29 mei zal het Haags Kinderatelier workshops organiseren, waarbij kinderen als echte designers aan de slag kunnen
- Op zaterdag 28 mei staan wij in de tuin met koffie, thee, limonade, 'versier je eigen cakeje' én natuurlijk met de donateursgieter! Lees hier meer. 
Zaterdagochtend = Tuinwerkochtend!
Vanaf heden is het elke zaterdagochtend tuinwerkochtend in de Zeeheldentuin. Van 10:00 – 12:00 uur steken we samen de handen uit de mouwen om de tuin te onderhouden. De tuin is een stichting en kan daarom geen vaste tuinhulp in dienst nemen. Daarom doen we dit samen! Kom ook helpen op zaterdagochtend met tuinieren of klussen. Hiervoor is geen ervaring vereist en samen leren we veel. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Is het heel slecht weer? Check dan de FB-pagina of de tuinwerkochtend door gaat. Geen bericht is goed bericht!
Elektriciteit
Zoals velen van jullie wellicht gemerkt hebben, is er een probleem met de elektriciteit in de tuin, waardoor ook de waterpomp en sproeier niet goed werken. Erg vervelend, vooral als het warm weer is! Al meerdere malen is er een elektricien wezen kijken en heeft deze het probleem weten te verhelpen, maar dit bleek elke keer van tijdelijke aard. We zijn hard op zoek naar een duurzame oplossing! 
Vrijwilligersvacatures
Beleef jij ook zoveel plezier aan de Zeeheldentuin? Word dan vrijwilliger in de Zeeheldentuin! 

Vrijwilliger compost 
We hebben drie grote compostbakken in de tuin staan waar buurtbewoners hun GFT komen brengen. Help mee om van het GFT goede compost te maken. Geen ervaring vereist! 

Tuinhost op woensdagmiddag 
Als tuinhost ben je gastvrouw in de tuin op woensdagmiddag. Tijdens deze middag ben je aanspreekpunt voor bewoners, bezoekers en tuiniers. Ook is er de mogelijkheid om koffie en thee aan te bieden aan tuinbezoekers of het organiseren van een activiteit voor kinderen (optioneel). 

Allround vrijwilliger
Help mee met activiteiten wanneer jij tijd en zin hebt. Eerst komende evenementen waarbij we je hulp kunnen gebruiken:
-   Designkwartier op 28 mei: help mee met koffie en thee schenken in de tuin
-   Vaderdag op 19 juni: help mee met runnen van de BBQ. 
Word vrijwilliger in de Zeeheldentuin
Donateurs gezocht 
Ben jij al donateur? Voor minimaal 2,50 euro per maand steun je de Zeeheldentuin en help je mee aan het voortbestaan van de groene oase in de zeeheldentuin. Andere vormen van (financiele) steun zijn uiteraard ook van harte welkom! Wil jij ons steunen?
 
Word donateur van de Zeeheldentuin
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
unsubscribe from this list | update subscription preferences 
opyright © 2015 Stichting de Zeeheldentuin, 
Je hebt je eerder opgegeven als vriend of donateur van de Zeeheldentuin

Ons e-mail adres is
inf0@zeeheldentuin.nl