Copy
Nieuws van de Zeeheldentuin, de gezellige buurttuin in de Tasmanstraat 
Lees deze e-mail in je browser

Wij vieren Burendag!

Kom jij ook naar de tuin?

Op 26 september is het landelijke Burendag. Op deze dag vieren wij een buurtfeestje in de tuin. Een feestje voor volwassenen en kinderen. Want op Burendag zullen wij onze speelboot dopen, zodat deze officieel in gebruik genomen kan worden. 's Ochtends wordt er geklust door de volwassenen en organiseren we leuke activiteiten voor de kinderen. Voor een gezellige en voedzame lunch wordt door ons gezorgd. 

Klus je mee?

Er zijn nog een paar klussen die gedaan moeten zijn voordat de tuin klaar is om de herfst in te gaan. Op 26 september zullen we deze klussen oppakken met alle tuinenthousiastelingen die ons willen helpen. We beginnen rond een uurtje of 10 en gaan door tot de lunch. Voor alle klussers is er een eenvoudige maar voedzame lunch geregeld. Gezellig met de hele buurt in de tuin. Ben jij er ook bij? Meld je dan even aan via onderstaande button.
Ik kom klussen

Kinderactiviteiten op 26 september

In samenwerking met het Haags Kinderatelier worden er 26 september twee kinderactiviteiten georganiseerd. Het hoe en wat blijft nog even een verrassing, maar je kunt kiezen tussen een activiteit voor kinderen van 4 - 6 jaar of voor een activiteit voor kinderen van 7 - 10 jaar. De activiteiten starten om 10:00 uur en duren tot de lunch. Voor alle kids wordt de lunch geregeld. Geef jou kinderen, via onderstaande button, op voor deze activiteit. Per kind graag de volgende gegevens sturen: voornaam, achternaam en leeftijd.

 

Blijf op de hoogte

DOORSTUREN 
VOLG ONS OP TWITTER
LIKE ONS OP FACEBOOK

 
Ik ga naar de kinderactiviteit


 

Kleurwedstrijd

Op 26 september wordt direct na de lunch de speelboot gedoopt. Elke boot wordt gedoopt voor hij in gebruik wordt genomen. Bij de doop krijgt de boot ook een naam, want een boot zonder naam brengt ongeluk. Wij zijn op zoek naar de leukste naam voor de speelboot. En daar hebben wij de hulp van alle kleine zeehelden bij nodig. Weet jou zoon of dochter een mooie naam? Doe dan mee aan onze kleuractie. Lees meer>>
unsubscribe from this list | update subscription preferences 
opyright © 2015 Stichting de Zeeheldentuin, 
Je hebt je eerder opgegeven als vriend of donateur van de Zeeheldentuin

Ons e-mail adres is
inf0@zeeheldentuin.nl