Copy
Toetszaterdag 30 januari
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Toetszaterdag 30 januari

Naschoolse groep 4-8 en VO 1-2-3

Op zaterdag 30 januari worden de toetsen afgenomen van 10.00 tot 13.00 uur bij leerlingen van het naschoolse programma. Aangezien de onderwijstijd in de wekelijkse naschoolse lessen beperkt is, organiseert De Rode Leeuw één keer per jaar deze toetszaterdag. Leerlingen van groep 4 tot en met 6 verzamelen in de Nederlandse klas. De leerlingen van groep 7-8 en VO 1-2-3 verzamelen in de Middle School bibliotheek op WAB.

Zomerkamp

NOB heeft ervoor gekozen om het zomerkamp niet meer vanuit NOB te organiseren. Brenda de Roo en Stefan Kops, die al jaren lang vrijwillig de leiding van het zomerkamp hebben, zijn bereid gevonden om de hele organisatie van het kamp over te nemen. De formule van het kamp bijft gelijk alleen vaart nu onder de vlag van World Wide Juf. Dit betekent dat belangstellenden voor dit kamp (leerlingen die Nederlands onderwijs in het buitenland volgen op een bij NOB aangesloten school, partij voor afstandsonderwijs of een Europese School) met ingang van 2016 terrecht kunnen bij World Wide Juf. 
Lees verder →

Volgend schooljaar 2016-2017

De voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar zijn al volop bezig. Natuurlijk gaan de wekelijkse naschoolse lessen voor de basisschool, voortgezet onderwijs en het IBDP-programma gewoon door.

Helaas gaat Meester Henk deze zomer na 8 jaar verhuizen voor een nieuwe baan in Cambodja, WAB wil graag het geïntegreerde Nederlandse programma voortzetten en is hierover in overleg met het bestuur van De Rode Leeuw.

Het naschools Nederlandse programma gaat in het schooljaar 2016-2017 gewoon verder en ook de leerkrachten hiervoor hebben al aangegeven graag door te gaan met het lesgeven hiervan.  
Mocht u families tegenkomen met interesse voor Nederlands onderwijs in Beijing, dan stellen wij het ten zeerste op prijs indien u hen met ons in contact wilt brengen.
 

NVP: Schaatsen op Houhai

Klaar voor de start? Af! Ook dit jaar gaat de traditionele schaatstocht Dutch Open Beijing weer door. Meld je aan via info@nvpeking.com, en geef daarbij ook aan of je aan de wedstrijd meedoet! Deze zondag (24 januari) is het zover, aan het Houhai-meer.

We verzamelen in het East Shore Live Jazz Cafe (boven de Zoom Bar waar we voorheen zaten, en die nu Haven heet) vanaf 11 uur, een uurtje later start de wedstrijd voor kinderen tot 11 jaar, gevolgd door die voor de oudere kids, dames en heren.

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Henk van Mourik
Directeur en WAB-leerkracht
henk@derodeleeuw.org

Betsie de Zwaan
Leerkracht groep 1 t/m 8
betsie@derodeleeuw.org

Fleur Scheffers
Leerkracht VO klas 1 t/m 3, IBDP-programma
fleur@derodeleeuw.org 

Dieuwertje Klazinga
Onderwijsassistente VO klas 2-3
dieuwertje@derodeleeuw.org

Lisette Brouwer
Onderwijsassistente groep 7-8
lisette@derodeleeuw.org