Copy

Lesrooster schooljaar 2019-2020 
Nieuwe onderwijsassistent
Jaarkalender volgend schooljaar
Blijf lezen tijdens de zomervakantie!
Fijne vakantie!

Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Lesrooster schooljaar 2019-2020

De eerste les van het naschools programma is op zaterdag 10 augustus van 9.30-12.30 uur in Sanlitun. De eerste les van het dagprogramma is op woensdag 14 augustus.

Bekijk hieronder het lesrooster voor het naschools programma 2019-2020 met daarbij de dagen waarop uw kind de naschoolse lessen zal hebben:
Merle Merle Merle Merle Frank + onderwijsassistent
maandag
15.45-18.15
dinsdag
15.45-18.15
woensdag
15.45-18.15
donderdag
15.45-18.15
zaterdag
9.30-12.30
 VO 1-2  VO 3-4 (5) Groep 8 Basisschool groep  Basisschool groep

Nieuwe onderwijsassistent

In de nieuwsbrief van mei gaven wij aan dat wij op zoek waren naar een nieuwe onderwijsassistent voor de zaterdagochtenden in Sanlitun. Wij hebben een enthousiaste kandidaat gevonden en zijn in de afrondende fase voor haar aanname. We stellen haar graag in de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar aan u voor.

Jaarkalender volgend schooljaar

Bekijk via deze link de jaarkalender voor volgend schooljaar op onze website en schrijf belangrijke data gelijk in uw agenda!

Blijf lezen tijdens de zomervakantie!

Het is een bekend fenomeen dat kinderen door twee maanden vakantie flink achteruit kunnen gaan in leesniveau. Om volgend schooljaar een goede start te maken, raden wij daarom aan om uw kind(eren) regelmatig te laten lezen. Bekijk dit artikel voor meer informatie en tips. 

Fijne vakantie!

Namens het bestuur en team van De Rode Leeuw willen wij u bedanken voor het vertrouwen in De Rode Leeuw. Wij wensen iedereen een prettige  zomervakantie toe en zien u graag terug na de zomervakantie.

Zoals eerder met u gecommuniceerd, ga ik (Alexia) De Rode Leeuw en Beijing verlaten en verhuis ik terug naar Amsterdam. Bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen drie jaar. Ik heb ontzettend genoten en veel geleerd! 

Families die bij De Rode Leeuw en/of uit Beijing vertrekken wensen wij veel succes met een nieuw avontuur, in Nederland, België of waar dan ook ter wereld!

Colofon



uitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Alexia Mavromatis
Directeur en WAB-leerkracht
alexia@derodeleeuw.org

Merle Remmers
Leerkracht naschools programma
merle@derodeleeuw.org 

Frank Aarts
Onderwijsassistent naschools programma
frank@derodeleeuw.org