Copy
Kinderkoningsdag 23 april
Nieuwe leslocatie in Sanlitun van start op 7 mei
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Kinderkoningsdag 23 april

Op zaterdag 23 april bent u van harte welkom op de Kinderkoningsdag in de Chinese Tuin op WAB. De Rode Leeuw verzorgt een picknick, Oud-Hollandse spelletjes en u kunt uw kleedje meenemen voor de vrijmarkt.
Voor de leerlingen van 10 jaar en ouder organiseren we om 12 uur het lasergamen. Geeft u zich op voor 21 april. Lees verder...

Nieuwe leslocatie in Sanlitun start op 7 mei

Op zaterdag 7 mei start een nieuwe naschoolse klas! Juf Betsie en Juf Fleur verzorgen de lessen voor groep 1 tot en met 4 (kleutergroep en 1e/2e leerjaar). Deze zaterdaglessen vinden plaats in Gloria Gardens Clubhouse, midden in Sanlitun, van 9.30 tot en met 12.00 uur. Lees verder...
Sollicitatieprocedure nieuwe Nederlandse WAB-leerkracht/coordinator
WAB is samen met De Rode Leeuw op zoek naar een opvolger voor Meester Henk. De nieuwe WAB-leerkracht/coordinator zal in augustus starten. Het bestuur houdt deze week verschillende sollicitatiegesprekken. We hopen u deze maand te kunnen informeren wie het schoolteam gaat versterken.
Koningsdag-receptie op de ambassade

Op donderdagavond 28 april om17.30 uur organiseert de Nederlandse ambassade in Beijing de Koningsdagreceptie in het Kempinski-Hotel. Onze leerlingen van de naschoolse groep 7-8 en VO-klassen zijn uitgenodigd voor deze receptie om het Wilhelmus te komen zingen.

Een aantal leerlingen heeft hier al enthousiast op gereageerd. Het oefenen zal gebeuren tijdens de les. Juf Fleur zal de ouders van de leerlingen die meedoen volgende week per email verder informeren over tijd en vervoer.

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Henk van Mourik
Directeur en WAB-leerkracht
henk@derodeleeuw.org

Betsie de Zwaan
Leerkracht groep 1 t/m 8
betsie@derodeleeuw.org

Fleur Scheffers
Leerkracht VO klas 1 t/m 3, IBDP-programma
fleur@derodeleeuw.org 

Dieuwertje Klazinga
Onderwijsassistente VO klas 2-3
dieuwertje@derodeleeuw.org

Lisette Brouwer
Onderwijsassistente groep 7-8
lisette@derodeleeuw.org