Copy
Welkom in het nieuwe schooljaar
Heraanmelding naschools programma 2016-2017
Borg VO-boeken
Nieuwe leerkracht-directeur
Borrel NVP
Informatie-avond
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Welkom in het nieuwe schooljaar

Welkom terug in Beijing. Het schoolteam is volop aan het voorbereiden voor het komende schooljaar. Zaterdag 13 augustus starten de lessen in Sanlitun voor de groepen 1 t/m 4. Maandag 15 augustus starten de lessen op WAB.
Dit zijn de belangrijkste data voor de eerste schoolweken. Lees verder op de website van De Rode Leeuw.

Heraanmelding naschools programma 2016-2017

Leerlingen die het naschools programma na de zomervakantie vervolgen kunnen voor het schooljaar 2016-2017 aangemeld worden.
Om u op tijd te kunnen informeren over groepsindelingen en lesdagen, willen we u vragen deze aanmelding deze week te voltooien. U kunt uw kind hier opnieuw aanmelden.

Borrel NVP

Zondag 28 augustus organiseert de Nederlands Vereniging in Peking (NVP) de Welkom Terug Borrel. In de NVP-nieuwsbrief leest u waar en hoe laat.

Informatie-avond 7 september

De jaarlijkse informatie-avond van De Rode Leeuw is op woensdagavond 7 september. Op die avond stelt het bestuur zich aan u voor en informeren zij u over de onderwijskundige financiële ontwikkelingen. Daarna houden de leerkrachten workshops over toetsen in de basisschool en het voortgezet onderwijs. Meldt u zich aan voor 2 september bij Alexia (directeur@derodeleeuw.com).
 

Borg VO-boeken

De leerlingen van het VO-programma gebruiken hun lesboek op school én thuis. Voor het gebruik van het lesboek vragen we een borg van 300RMB. 
De borg kan contant worden ingeleverd bij juf Fleur, samen met deze ondertekende gebruiksovereenkomst. Aan het eind van het schooljaar ontvangt u de borg bij inlevering van het lesboek weer retour.

Nieuwe leerkracht-directeur

Hallo allemaal, 
Ik ben Alexia Mavromatis en ben 27 jaar. Sinds twee weken woon ik in Beijing en ben ik aan het voorbereiden op WAB. Ik zal de baan van Henk overnemen, ontzettend spannend en een hele leuke nieuwe uitdaging. 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, naar de film te gaan, te reizen en om gezellige dingen met vrienden te doen. 
Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten en te beginnen met de lessen op WAB.
Tot snel!

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Alexia Mavromatis
Directeur en WAB-leerkracht
alexia@derodeleeuw.org

Betsie de Zwaan
Leerkracht groep 1 t/m 8
betsie@derodeleeuw.org

Fleur Scheffers
Leerkracht VO klas 1 t/m 3, IBDP-programma
fleur@derodeleeuw.org 

Dieuwertje Klazinga
Onderwijsassistente VO klas 2-3
dieuwertje@derodeleeuw.org