Copy
Inschrijven nieuwe schooljaar, Ouderportaal en Koningsdag!
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Inschrijven schooljaar 2015-2016

De inschrijving voor het nieuwe schooljaar is gestart! Volgt uw kind de naschoolse lessen volgend schooljaar? Gebruik het online formulier voor de herinschrijving.  De leerlingen van het WAB-geïntegreerde programma hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Lees verder...

Ben jij onze nieuwe voorzitter vanaf augustus?

Bij De Rode Leeuw zijn we gewend dat families komen en gaan. Helaas moet onze voorzitter Jes Helmer onverwachts in de zomer verhuizen!

Wilt u het Nederlands onderwijs in Beijing ondersteunen? Denkt u mee hoe de kwaliteit van het Nederlandse programma hoog blijft? Heeft u tijd voor de maandelijkse vergadering? Lees de functie-omschrijving op de website.

Vakantie van 28 maart tot en met 5 april!
Welkom Anna en Olav.

We wensen u graag een fijne vakantieweek tijdens de voorjaarsvakantie!

Na de vakantie verwelkomen we opnieuw twee nieuwe leerlingen bij De Rode Leeuw: Olav en Anna zullen starten in de naschoolse groep 3 en groep 7.

10e verjaardag Rode Leeuw en Koningsdag

Noteer alvast in uw agenda: op zaterdag 25 april viert De Rode Leeuw zijn 10e verjaardag tijdens de Kinder-Koningsdag! Het feestprogramma bevat onder andere een Koningspicknick, Vrijmarkt, Oud-Hollandse spelletjes en voor de MS-HS leerlingen een doe-activiteit! Het feest vindt plaats tussen 11.00 en 14.00 uur in de Chinese Tuin van WAB. Het feest is voor álle Nederlanders en Vlamingen in Beijing toegankelijk!

Noodnummer en afmelden naschoolse les

Juf Betsie (158 1044 8364) en Juf Fleur (186 1404 5073) krijgen niet altijd de afmelding van uw kind voor de naschoolse les door. Dit betekent dat zij u tijdens de les moeten bellen om te informeren waar uw kind is!

Denkt u aan tijdig afmelden wanneer uw kind níet naar de naschoolse les komt? (let ook op verschillen in de schoolvakanties!) Controleer ook of uw noodnummers bekend zijn bij de leerkrachten.

Opening Ouderportaal Parnassys

Alle toetsgegevens worden verzameld in het Parnassys-systeem. Wilt u inzage in de toetsresultaten van uw kind? De Rode Leeuw maakt deze gegevens zichtbaar voor u via de Parnassys-website. Vraag uw inlogcode aan via een email aan Meester Henk.

LOS

Deze week is de laatste leesweek voor LOS (Lezen Op School én thuis). Ook dit jaar hebben veel leerlingen zoveel gelezen, als voor Goud, Zilver of Brons nodig was. In de week van 6 april worden de certificaten uitgereikt.

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Henk van Mourik
Directeur
henk@derodeleeuw.org

Betsie de Zwaan
Leerkracht groep 1-2, 3, 4-5, 7 en 8
betsie@derodeleeuw.org

Fleur Scheffers
Leerkracht groep 6 en VO klas 1 t/m 4
fleur@derodeleeuw.org 

Joke de Legé
Onderwijsassistente
joke@derodeleeuw.org

Marcel Oomens
Administratief medewerker
marcel@derodeleeuw.org