Copy

Herdenking Ken Vink
Toetszaterdag
Rapporten en oudergesprekken
Volgend schooljaar 2019-2020
Zomerkampen
 

Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Herdenking Ken Vink

Het was 15 januari een jaar geleden dat onze leerling Ken Vink op 9-jarige leeftijd is overleden na een kort ziekbed. We hebben hier bij De Rode Leeuw op verschillende momenten in het jaar bij stilgestaan.

Toetszaterdag 

Tijdens de toetszaterdag is er door de leerlingen van groep 8 en voortgezet onderwijs klas 1-4 hard gewerkt aan de Diatoetsen.
Na het harde werk was er tijd voor wat spelletjes ter afsluiting. Er werd '30 seconds' en 'tik tak boem' gespeeld. 
De leerlingen genoten van chocoladeletters die nog over waren van de Sinterklaasviering!

Rapporten en oudergesprekken

Op vrijdag 1 februari krijgen de leerlingen van het WAB-dagprogramma hun rapport. Donderdag 14 februari volgen de oudergesprekken, ouders met leerlingen in het WAB-dagprogramma hebben afgelopen dinsdag de mail met uitnodiging voor het boeken van afspraken ontvangen. 

Na de Chinees Nieuwjaar vakantie, in de week van 25 februari, krijgen de leerlingen van het naschoolse programma hun rapport.
In de week van 4 maart volgen de oudergesprekken, in de volgende nieuwsbrief kunt u zich inschrijven voor de oudergesprekken.

Volgend schooljaar 2019-2020

Helaas gaat Alexia deze zomer na 3 jaar als leerkracht en directeur bij De Rode Leeuw verhuizen, terug naar Amsterdam.
WAB wil graag het geïntegreerde Nederlandse dagprogramma voortzetten.
Het bestuur van De Rode Leeuw gaat op zoek naar een vervanger van Alexia. Mocht u iemand kennen die interesse zou hebben, dan horen wij het graag. Klik op deze link voor de vacature. 

Voor het naschoolse  programma Nederlands hebben onze leerkracht Merle Remmers en onderwijsassistent Frank Aarts al aangegeven graag door te gaan met het lesgeven hiervan.
 
Mocht u families tegenkomen met interesse voor Nederlands onderwijs in Beijing, dan stellen wij het ten zeerste op prijs indien u hen met ons in contact wilt brengen.


Zomerkamp 

Maandag 08 juli tot en met vrijdag 12 juli 2019 en maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2019 vinden de Hollandse Zomerweken 2019 plaats.

Tijdens deze week staat alles in het thema van Nederland. De week is bedoeld voor kinderen (6-12 jaar) voor wie Nederlands de tweede taal is, voor buitenlandse kinderen die in Nederland wonen en Nederlands spreken en voor Nederlandse kinderen in het buitenland. Schrijf je nu in!

Young Expat Services biedt eveneens een expatkamp aan. 
Heb jij ook zo’n zin om komende zomer weer naar Nederland te gaan? Fijn om familie en vrienden weer te zien, boterhammen met pindakaas te eten en op de fiets overal naar toe te kunnen. Nationale Sportkampen heeft speciaal voor jou een week die leuk, sportief en leerzaam is! Na het succes van de afgelopen jaren, vindt er in de zomer van 2019 weer een expatkamp plaats. Bekijk de website voor meer informatie.

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Alexia Mavromatis
Directeur en WAB-leerkracht
alexia@derodeleeuw.org

Merle Remmers
Leerkracht naschools programma
merle@derodeleeuw.org 

Frank Aarts
Onderwijsassistent naschools programma
frank@derodeleeuw.org