Copy

Sinterklaas
Vakantie
Toetszondag 

Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Sinterklaas

Vorige week zondag, 2 december, vond het jaarlijkse Sinterklaasfeest plaats op de Nederlandse ambassade. Het Sinterklaasfeest werd ook dit jaar georganiseerd door De Rode Leeuw, de Nederlandse School in Beijing, samen met de Nederlandse Vereniging Peking (NVP) en de Nederlandse ambassade

Alle families stonden buiten vol verwachting op Sinterklaas te wachten en Sinterklaasliedjes te zingen. Er waren al twee pieten aan het strooien vanaf het dak. Maar waar bleef Sinterklaas nou? Sinterklaas bleek zich te hebben verslapen, met ons gezang hadden wij hem wakker gemaakt!

Binnen werd Sinterklaas welkom geheten door de ambassadeur: Ed Kronenburg en de directeur van De Rode Leeuw, Alexia Mavromatis.

Alle gezinnen mochten één voor één bij Sinterklaas komen, de kinderen kregen een heerlijke chocoladeletter. Er waren diverse andere activiteiten die gedaan konden worden, zoals knutselen, kleuren, dvd kijken, sjoelen, juwelen maken of ‘Wie is het?’ spelen.

Natuurlijk genoot eenieder ook van de heerlijke Nederlandse hapjes, zoals saucijzenbroodjes, bitterballen en gevuld speculaas.

Bekijk via deze link de foto’s en vindt jullie familiefoto met Sinterklaas! 
Studenten van de High School van WAB hebben een filmpje gemaakt van de Sinterklaas-ochtend op WAB op 25 november en van de Sinterklaas-viering op de Nederlandse ambassade op 2 december. Bekijk de filmpjes via deze link en deze link.

Tot volgend jaar!Vakantie 

Deze week is de laatste lesweek op WAB. De vakantie begint vrijdagmiddag op 14 december. Dit betekent dat er zaterdag 15 december géén lessen zijn.

De lessen beginnen weer vanaf maandag 8 januari 2018. 

Alvast een goede vakantie, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, namens het team en bestuur van De Rode Leeuw!


Toetszondag 

De toetszondag vindt plaats op zondag 27 januari 2018 van 10.00-13.00 uur voor leerlingen vanaf groep 4 t/m VO 4 van het naschoolse programma. 

De toetszondag vindt plaats in Middle School op WAB in lokalen 5111 en 5112.

Er wordt gezorgd voor drinken en een tussendoortje voor de leerlingen.

De leerlingen dienen een leesboek mee te nemen, leerlingen vanaf groep 6 moeten ook een computer meenemen, dit kan géén iPad zijn.

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Alexia Mavromatis
Directeur en WAB-leerkracht
alexia@derodeleeuw.org

Merle Remmers
Leerkracht naschools programma
merle@derodeleeuw.org 

Frank Aarts
Onderwijsassistent naschools programma
frank@derodeleeuw.org