Copy

Sinterklaas in Beijing 2018!

Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Sinterklaasochtend op WAB - zondag  25 november 10.00-13.00 uur 

 
Zondag aanstaande, 25 november van 10.00 - 13.00 uur, organiseren wij voor het eerst een Sinterklaas-evenement op WAB, Western Academy of Beijing.

De ochtend is voor jonge kinderen en oudere kinderen.
Enkele activiteiten worden samen gedaan met jong en oud, zoals Pietengym. Er wordt gepauzeerd met jong en oud samen, waarbij genoten zal worden van pepernoten en warme chocolademelk.

Andere activiteiten zijn apart voor jong en oud.
De jongere kinderen (van 2 - 11 jaar) zullen in roulatie nieuwe knutselopdrachten doen, spelletjes spelen als kwartet, memory en ganzenbord met als thema Sinterklaas, buiten spelen en een aflevering van het Sinterklaasjournaal kijken. 

Er zal voor de oudere kinderen een Nederlandstalige speelfilm afgespeeld worden en er worden spelletjes gespeeld als 30 Seconds, Set en Koehandel door de oudere kinderen (van 9 - 16 jaar). Een ouder kind kan er ook voor kiezen om mee te doen/helpen bij de activiteiten van de jongere kinderen. 

Opgeven kan nog via deze link.


Sinterklaasviering op de Nederlandse ambassade 

De Sinterklaasviering vindt op zondag 2 december van 10.15 - 12.30 uur plaats op de Nederlandse ambassade. Tijdens het programma zijn er spelletjes en activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Natuurlijk zijn drinken en Sinterklaassnoepgoed ruimschoots voorhanden voor jong en oud! Het wordt een groot feest met Sint en zijn pieten. Inschrijven kan via deze link.

Sinterklaas maakt een praatje met elk gezin. De gezinnen worden ingedeeld op volgorde van aanmelding.  Per gezin wordt 1 volwassene ingedeeld om een kwartiertje mee te helpen bij het inschenken van drinken. Voorafgaand aan de Sinterklaasviering ontvangt u een e-mail met uw plaats op de lijst van gezinnen die bij Sinterklaas komen. U hoort dan ook van ons wanneer wij uw hulp nodig hebben.

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Alexia Mavromatis
Directeur en WAB-leerkracht
alexia@derodeleeuw.org

Merle Remmers
Leerkracht naschools programma
merle@derodeleeuw.org 

Frank Aarts
Onderwijsassistent naschools programma
frank@derodeleeuw.org