Copy
Nederlandse Universiteiten op WAB
Kinderboekenweek 2016
Sinterklaas 2016
Reminder voor de naschoolse lessen
International Day op WAB
Oudergesprekken 
Nieuwe onderwijsassistente
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Nederlandse Universiteiten op WAB

Aanstaande vrijdag 21 oktober van 16.30-18.00 uur, bezoeken ruim 10 universiteiten WAB. Er is een presentatie over studeren in Nederland van 16.30-16.50 uur. Daarna begint de education fair. Een mooie kans om Nederlandse universiteiten te leren kennen!

Sinterklaas 2016

Sinterklaas komt weer bijna aan. De Rode Leeuw organiseert in samenwerking met de NVP en de ambassade diverse activiteiten.
Zondag 20 november gaan we schaatsen en knutselen in Solana. Hierbij zullen pieten aanwezig zijn!
Zaterdag 3 december komt Sinterklaas met zijn pieten bij de Nederlandse Ambassade. 
Meer informatie over alle feestelijkheden volgt snel!

International Day op WAB

Woensdag 2 november is International Day op WAB. Dit wordt gevierd met diverse activiteiten, waaronder voorlezen in de ES bibliotheek van WAB. Juf Alexia zal maandag 31 oktober voorlezen van 12.45-13.15 uur in het Nederlands. Ouders en kinderen zijn hierbij van harte welkom!

Nieuwe onderwijsassistente 

Ik ben Marleen Hagemeier en woon sinds augustus 2016 in Beijing met mijn man, Frank, en onze 3 kinderen: Lotte, Sam en Fleur. Zij gaan alle 3 naar de WAB; 1 naar de ES, 1 naar de MS en 1 naar de HS. Het is voor ons de 1e keer dat wij in het buitenland wonen, een enorme nieuwe uitdaging dus.
In Nederland werkte ik vóór onze verhuizing bij een ingenieurs/adviesbureau op het gebied van contract/projectbeheersing.
Sinds 18 oktober 2016 werk ik als assistent leerkracht bij De Rode Leeuw en wil me daar graag met veel positieve energie voor inzetten. 
Welkom Marleen!

Kinderboekenweek 2016

De Kinderboekenweek 2016 is feestelijk gevierd tijdens de lessen. Het dagprogramma op WAB had een ontbijt waarbij door kinderen werd voorgelezen uit de nieuwe boeken die speciaal voor de Kinderboekenweek naar Beijing gestuurd zijn. 
Juf Betsie heeft met haar naschoolse groepen een picknick gehouden waarbij werd voorgelezen en gedanst op het lied van Kinderen voor Kinderen wat speciaal voor de Kinderboekenweek gemaakt is. 
Juf Fleur heeft met groep 8 en het VO speeddate met boeken gedaan, een poster gemaakt en een verhaal geschreven.
Bekijk de website voor de foto's.

Reminder Naschoolse Lessen 

Tijdens de naschoolse lessen is er een pauze, de kinderen hebben hierbij een pauzehapje en wat te drinken nodig. Wij verzoeken jullie vriendelijk hiervoor te zorgen.
Daarnaast is het belangrijk dat het huiswerk gemaakt wordt, zodat de kinderen met de lessen mee kunnen doen en voorbereid zijn op toetsen. 
Mocht uw kind onverhoopt niet naar de les kunnen komen, mail dit dan naar de betreffende leerkracht. 
Dank voor de medewerking!

Doelstellingengesprekken 

In de week van 31 oktober zijn de doelstellingengesprekken voor het Naschoolse Programma met juf Fleur en juf Betsie. Inschrijven voor de oudergesprekken kan via deze link. Let op; deze link werkt enkel met VPN. Mocht het openen niet lukken, mail dan de betreffende leerkracht. De oudergesprekken voor WAB vinden plaats op donderdag 3 november, de inschrijfprocedure hiervoor volgt spoedig.

Colofonuitschrijven van de nieuwsbrief
voorkeuren wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Rode LeeuwOns team

Alexia Mavromatis
Directeur en WAB-leerkracht
alexia@derodeleeuw.org

Betsie de Zwaan
Leerkracht groep 1 t/m 7
betsie@derodeleeuw.org

Fleur Scheffers
Leerkracht groep 8, VO klas 1 t/m 4, IBDP-programma
fleur@derodeleeuw.org 

Dieuwertje Klazinga
Onderwijsassistente groep 1 t/m 4, VO klas 2-3-4
dieuwertje@derodeleeuw.org

Marleen Hagemeier 
Onderwijsassistente groep 5-6-7
marleen@derodeleeuw.org