Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

De beste wensen voor 2017!

Dit is de eerste KMS-Flits van 2017. Uiteraard willen wij je een voorspoedig en sportief 2017 toewensen! 


Inschrijving geopend

In 2017 organiseren wij op paaszaterdag 15 april de 54e Kennedy-Mars Sittard, de 11e Swentibold-Mars (40 km) en de 13e Mini-Mars (10 km). We starten wederom vanaf de markt in Sittard. Op 1 januari 2017 om 0.00 uur is traditiegetrouw de inschrijving via onze website www.kennedymars.org gestart. Schrijf jij ook in? Durf jij het aan? 


Aanmelden informatieavond 16 januari

Op maandag 16 januari organiseren wij een informatieavond bij Mulders dé Buitenspecialist in Limbricht. Je wordt voorzien van nuttige informatie rondom training, schoeisel en kleding en je kunt je daar ook opgeven voor de wandeltrainingen van Wandelen met Victor. De deuren gaan open vanaf 19:00 uur en het programma start om 19:15 uur. Het adres: Molenstraat 10, 6141 BH Limbricht.

De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org. We zien je graag op maandag 16 januari 2017!


Groepskorting

Loop je met 10 of meer personen? Dan krijg je groepskorting op de inschrijving. Inschrijven voor groepen is online mogelijk. en ons online inschrijfsysteem verrekend automatisch de groepskorting wanneer de 10e deelnemer wordt toegevoegd. Voor grotere groepen (vanaf ca. 15 personen) werkt het echter vaak handiger wanneer er gebruik wordt gemaakt van het groepsinschrijfformulier. Betaling vindt in dat geval plaats door een handmatige overboeking van het inschrijfgeld naar onze bankrekening. Meer informatie vind je hier: www.kennedymars.org/inschrijven-betalen. 


Social Media

In aanloop naar de 54e editie van de Kennedy-Mars Sittard, worden er regelmatig nieuwe updates geplaatst op ons Facebook en Twitter account. Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste Kennedy-Mars Sittard ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina en/of volg ons op Twitter.

Facebook: https://www.facebook.com/KennedymarsSittard

Twitter: https://twitter.com/kmsittard


Dank aan onze sponsoren

Hierbij willen we onze sponsoren van editie 2016 nogmaals hartelijk danken voor hun steun. Zonder bijdrage van onze sponsoren is de organisatie van een wandelevenement als het onze haast onmogelijk. Voor editie 2017 mogen we gelukkig weer rekenen op de steun van veel van onze bekende sponsoren. Tevens verwelkomen wij de nieuwe hoofdsponsoren Dynacommerce en RZ Bandenservice.
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2017 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden