Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Voorinschrijving

Een groot aantal wandelaars heeft zich reeds ingeschreven voor de Kennedy-Mars Sittard, de Swentibold-Mars of Mini-Mars. Wij zijn nu al druk met het versturen van de reeds betaalde deelnemerskaarten. Heb je online ingeschreven en betaald, dan streven wij er naar de deelnemerskaart(en) binnen 2 weken bij jou thuis te krijgen. Wacht je al langer? Meld ons dat dan via info@kennedymars.org o.v.v. jouw bestelnummer.
Heb jij je nog niet ingeschreven? Inschrijven gaat heel eenvoudig via www.kennedymars.org/inschrijven-betalen. Online inschrijven kan nog t/m 19 maart 2018. Ook eindigt op deze datum de groepsinschrijving. Hierna is inschrijven alleen nog mogelijk, tegen een hoger tarief, bij onze inschrijfpunten en bij de start. 

Inschrijven bij Mulders dé buitenspecialist

In de winkel van onze supersponsor kun je nog t/m vrijdag 30 maart terecht om je in te schrijven voor een van de drie marsen, tijdens de reguliere openingstijden, m.u.v. zaterdagmiddag. 
Adres: Molenstraat 10 te Limbricht
Daarnaast wordt er op deze locatie ook weer een KennedyCorner georganiseerd op zaterdag 17 en 24 maart tussen 12:00 en 16:00 uur en op donderdag 29 maart tussen 18:30 en 20:30 uur.

Informatieavond 2

Heb jij je al aangemeld voor onze tweede informatieavond op maandag 12 maart?
In samenwerking met het Rode Kruis en voedingsdeskundige Marielle Dassen, voorzien we jou deze avond van nuttige informatie om de Kennedy-Mars goed voorbereid te kunnen wandelen. Onderwerpen als het voorkomen en behandelen van blaren en wat je het beste kunt eten en drinken zullen deze avond de revue passeren.

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:15 uur. De informatieavond vindt plaats bij Mulders dé buitenspecialist (Molenstraat 10, 6141 BH Limbricht).
De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. 

Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org.

Trainingstochten

Wij adviseren lopers van de Kennedy-Mars om voldoende kilometers ‘in de benen te hebben’. Via http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/voorbereiding kun je doorklikken naar de wandeltochten die in aanloop naar de Kennedy-Mars als voorbereiding kunnen dienen en vind je andere handige voorbereidingstips terug.

Op zondag 18 maart wordt de Sittardse-Fanfaremars georganiseerd door de Avondvierdaagse Sittard, Jeugdfanfaar Zitterd en het gezamenlijke opleidingsorkest van de drie Sittardse fanfares. Je kunt kiezen uit afstanden van 6, 15, 25 en 40 km. 

Overnachtingsmogelijkheden

De Kennedy-Mars Sittard start al vroeg. Kom je van ver, kom dan een dag eerder en start uitgerust!
Via sleep-inn@kennedymars.org kun je je aanmelden voor onze Sleep-Inn. De nacht voorafgaand aan de marsdag, maar ook zaterdag- op zondagnacht kun je overnachten. Tevens is het mogelijk om op zaterdagmorgen een ontbijt te reserveren via hetzelfde e-mailadres.

Op www.kennedymars.org/praktische-informatie/overnachten vind je meer informatie over onze Sleep-Inn en andere overnachtingsmogelijkheden in en rondom Sittard.

Volg ons op social media

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste Kennedy-Mars Sittard ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.
TV Commercial Kennedy-Mars Sittard | 2018
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2018 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden