Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Inschrijfmogelijkheden

Donderdagavond 29 maart vindt bij Mulders dé buitenspecialist nog een Kennedy Corner plaats tussen 18:30 en 20:30 uur. Ook vrijdag 30 maart tussen 14:00 en 18:00 uur kun je hier nog terecht voor je inschrijving.
Daarnaast kun je je vrijdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur inschrijven tijdens de Meet & Greet in het Jochem Erenshoes.
Inschrijven op de marsdag zelf? Ook dat kan vanaf 4:15 uur in het Mulders dé buitenspecialist-paviljoen op de Markt in Sittard. 

Routes en rustplaatsen

De routes en rustplaatsen van de Kennedy-Mars Sittard, de Swentibold-Mars en de Mini-Mars zijn vastgesteld. 
De routebeschrijvingen kun je downloaden via onze website: http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/route
T.o.v. vorig jaar zijn er enkele wijzigingen aangebracht op de route van de Kennedy-Mars en Swentibold-Mars:

Kennedy-Mars
Op de route van de Kennedy-Mars zal Montfort niet meer fungeren als rustplaats, maar maken we gebruik van Gemeenschapshuis Baekerhoes in Maasbracht als 3e verzorgingspost. Hierdoor wordt de 3e etappe (vanaf Posterholt) weliswaar 7 km langer, maar de 4e etappe (naar Thorn) dezelfde afstand korter.

Swentibold-Mars
De Swentibold-Mars wandelaars lopen dit jaar tussen Illikhoven en Roosteren over de Ruitersdijk en niet meer over de Ruitersbaan. Behalve dat de route over de Ruitersdijk mooi uitzicht biedt over de Maas, is deze ook vrij van autoverkeer. Door deze wijziging sluit de Swentibold-Mars bij de Kokkelert (Roosteren) iets eerder aan op de route van de Kennedy-Mars, op weg terug naar de Markt in Sittard. Meer informatie over de verzorging onderweg vind je op http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/verzorging

Startseinen door VIP’s

Ook dit jaar worden de startseinen weer gegeven door VIP's uit de regio!
Het startsein voor de 55e Kennedy-Mars Sittard wordt gegeven door Jean Heijnens. Jean is koploper als het gaat om de Kennedy-Mars Sittard en is tijdens de editie van 2017 voor de 50e keer gefinisht.
Schutterij St. Petrus & Paulus uit Susteren geeft het startsein voor de Swentibold-Mars en Basisschool de Sjtadssjool geeft het sein als ook de Mini-Marslopers van start mogen.

Sleep-Inn en andere overnachtingsmogelijkheden

Gezien het vroege tijdstip van vertrek, is het voor deelnemers die van ver komen handig om een overnachting te boeken. Dit jaar organiseren we wederom een Sleep-Inn voor de nacht voorafgaand aan de marsdag, maar ook voor de zaterdag- op zondagnacht. Aanmelden kan via sleep-inn@kennedymars.org. Via hetzelfde e-mail adres is het eveneens mogelijk om een ontbijt te reserveren.
Daarnaast zijn er in de omgeving van Sittard diverse kampeerlocaties en hotels gelegen. Meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden vind je op http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/overnachten 

Rode Kruis plakt voeten af

Sommige mensen zweren bij het vooraf dakpansgewijs afplakken van de hiel, tenen of de hele voet met pleisters. Je creëert als het ware een extra laag over de huid. Wanneer je geen ervaring hebt met afplakken, dan kun je dit het beste laten doen door deskundigen. Tegen betaling kan men door het Rode Kruis de voeten op de dag vóór de marsdag laten afplakken in het Rode Kruisgebouw aan de Hemelsley in Sittard. 
Hiervoor kun je vanaf nu telefonisch een afspraak maken via 046-4522038 (dagelijks na 17:00 uur). 

Streekomroep START 

Streekomroep START doet live radio en TV verslag van de 55e Kennedy-Mars Sittard. Alle wandelaars worden feestelijk onthaald op de Markt. Samen met Ziekenhuis Omroep Sittard en Lokale Omroep Echt Susteren (LOES) wordt in deze omroep samenwerking verslag gedaan. Gesprekken met wandelaars onderweg en de ontlading en de sfeer op de Markt zijn de ingrediënten van 12 uur radio en 3 uur live televisie. Wie de TV uitzending gemist heeft kan vanaf 2e paasdag terugkijken.

Praktische informatie

Alle informatie met betrekking tot de bereikbaarheid van het Mulders dé buitenspecialist-paviljoen op de markt, de parkeergelegenheid en kiss & ride locaties vind je terug op onze website: http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/bereikbaarheid

Volg ons op social media

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste Kennedy-Mars Sittard ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.

Tot paaszaterdag 31 maart!

Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2018 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden