Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Inschrijfadressen

Naast het inschrijven via onze website, is het van 7 maart t/m 14 april ook mogelijk om voor alle drie de marsen in te schrijven in de winkel van onze supersponsor: Mulders dé buitenspecialist, Molenstraat 10 te Limbricht. Inschrijving is mogelijk tijdens reguliere openingstijden, m.u.v. zaterdagmiddag. 
   

Informatieavond

Nog nooit de Kennedy-Mars gelopen? Of ben je wel gestart maar heb je hem nog nooit uitgelopen? 
Kom dan naar onze tweede informatieavond op maandag 20 maart 2017 bij Mulders dé Buitenspecialist in Limbricht. In samenwerking met het Rode Kruis en voedingsdeskundige Mariëlle Dassen, voorzien we jou van nuttige informatie om de Kennedy-Mars goed voorbereid te kunnen wandelen. Onderwerpen als het voorkomen en behandelen van blaren en wat moet je eten en drinken zullen deze avond de revue passeren.

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:15 uur. Adres is Molenstraat 10, 6141 BH Limbricht. 

De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org. 

Tot ziens op 20 maart 2017!
 

Kennedy-Mars op Sint Joep Markt

Op maandag 20 maart vindt in Sittard de jaarlijkse Sint Joep Markt plaats. Dit jaar zal ook de Kennedy-Mars Sittard zichtbaar zijn op de jaarmarkt.

Bij onze marktkraam heb je naast de mogelijkheid om een shirt en andere merchandise te kopen, ook de mogelijkheid om je in te schrijven.
 

Jubileumboek

Na de carnaval is ons jubileumboek over 50 jaar Kennedy-Mars te koop bij De Companen: http://decompanen.eu/decompanen/
 

Oefentochten

Op http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/voorbereiding/ vind je een overzicht van onze voorbereidingstips. Daarnaast is het belangrijk om voldoende kilometers ‘in de benen te hebben’.

Zaterdag 25 maart organiseert de Venloop wandeltochten van 10,20, 30 en 40 km. Daarnaast organiseert de Wandelsport Vereniging Echt op zondag 2 april de Grensstreektocht.
 

Ansichtkaart en affiche

Onlangs hebben we ansichtkaarten verstuurd naar de deelnemers van de afgelopen 2 jaar. De ansichtkaart vervangt de folder die we in eerdere jaren verzonden. Alle informatie kun je namelijk terugvinden op onze website.

Daarnaast zijn onze affiches weer gedrukt. Wil jij meehelpen om de 54e Kennedy-Mars Sittard te promoten? Download dan ons A4 affiche via de volgende link: http://www.kennedymars.org/wp-content/uploads/2017/03/kms-2017_poster-a4_print.pdf
 

Sleep-inn

Gezien het vroege tijdstip van vertrek, is het voor deelnemers die van ver komen handig om een overnachting te boeken. In de omgeving van Sittard zijn diverse kampeerlocaties en hotels gelegen. 

Daarnaast organiseren we dit jaar wederom een Sleep-Inn. Dit om deelnemers tegen een aantrekkelijk tarief dichtbij de startlocatie de laten overnachten. 

Aanmelden kan via sleep-inn@kennedymars.org en meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden vind je op www.kennedymars.org/praktische-informatie/overnachten


 
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2017 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden