Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Alweer een e-mailtje over de AVG?

Jep! Waarschijnlijk is ook jouw mailbox de afgelopen dagen overspoeld met AVG-mail. En de strekking van deze KMS-flits verschilt waarschijnlijk niet zo heel veel. Want ook wij willen je in de toekomst graag e-mail blijven sturen. Om je bijvoorbeeld te herinneren aan je inschrijving voor editie 2019 van de Kennedy-Mars. En om je daarna op de hoogte te houden van relevante informatie en last-minute wijzigingen. We sturen je hooguit 7 e-mails per jaar.

Die e-mail wil je toch zeker niet missen? Of toch wel? In dat geval kun je je via deze knop afmelden:
Nee, ik wil geen KMS-flits meer ontvangen

Update privacy policy

Als gevolg van de invoering van de AVG hebben wij ook ons privacybeleid onder de loep genomen. Onze gloednieuwe privacy policy staat nu op onze website. Wil je weten hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens en hoe we jouw privacy waarborgen? Kijk dan hier: http://www.kennedymars.org/wp-content/uploads/2018/05/privacy-policy-kennedy-mars-sittard.pdf

Over de AVG

De AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze nieuwe privacywet is vandaag, 25 mei, ingegaan en biedt een betere bescherming van je (online) privacy. Privacy is kort gezegd het recht om met rust te worden gelaten. Daarom mogen we je zonder toestemming niet zomaar e-mails sturen, mogen we je persoonsgegevens niet onnodig (lang) bewaren en moeten we, indien je dat echt graag wilt, je persoonsgegevens volledig uit onze systemen verwijderen. In bovengenoemde privacy policy zie je welke gegevens wij zoal van je bewaren en hoe lang. 
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2018 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden