Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Online inschrijving start op 1 januari

In 2019 vindt op Paaszaterdag 20 april de 56e Kennedy-Mars Sittard (80 km), de 13e Swentibold-Mars (40 km) en de 15e Mini-Mars (10 km) plaats. We starten wederom vanaf de Markt in Sittard.

Op 1 januari 2019 om 0:00 uur opent traditiegetrouw de inschrijving via onze website.

Durf jij het aan? Schrijf je dan na de jaarwisseling in via www.kennedymars.org 

100.000e wandelaar over de finish

In 1963 kwamen de eerste 10 wandelaars over de finish. Dit jaar, tijdens de 56e editie, verwachten wij de 100.000e wandelaar bij de finish te verwelkomen. Hier schenken wij natuurlijk speciale aandacht aan. Wat en hoe? Daar vertellen wij binnenkort graag meer over.

Informatieavond maandag 14 januari

Behoort het lopen van de Kennedy-Mars Sittard tot een van jouw voornemens voor 2019? Zorg dan dat je goed voorbereid van start gaat en kom naar onze informatieavond op maandag 14 januari 2019 bij Mulders dé buitenspecialist in Limbricht. 

In samenwerking met Wandelen met Victor en Mulders dé buitenspecialist, voorzien we jou van nuttige informatie om de Kennedy-Mars goed voorbereid te kunnen wandelen. Ook vertellen wij jou wat je kunt doen zodat je de dag erna nog goed ter been bent. Onderwerpen als training, kleding en schoeisel zullen deze avond de revue passeren. Daarnaast kun je je opgeven voor de wandeltrainingen van Wandelen met Victor.

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:15 uur. Adres is Molenstraat 10, 6141 BH Limbricht. De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org.

Social Media

In aanloop naar de 56e editie van de Kennedy-Mars Sittard, worden er regelmatig nieuwe updates geplaatst op ons Facebook, Instagram en Twitter account. 

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebook-pagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.

Facebook: https://www.facebook.com/KennedymarsSittard/
Instagram: https://www.instagram.com/kennedymarssittard1963/ 
Twitter: https://twitter.com/kmsittard

Sponsoren

Een evenement als de Kennedy-Mars kan niet plaatsvinden zonder sponsoren. Hierbij willen we onze sponsoren van de 55e Kennedy-Mars in 2018 nogmaals hartelijk danken voor hun steun. Voor de 56e editie mogen wij ons gelukkig prijzen dat wij al de nodige sponsortoezeggingen hebben ontvangen, maar we zijn er nog niet! Ook sponsor worden? Maak uw interesse bij ons kenbaar via sponsoring@kennedymars.org, waarna wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Tot ziens in 2019!

Wij wensen jou een voorspoedig en sportief 2019!
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2018 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden