Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Online inschrijving start op 1 januari

In 2020 vindt op Paaszaterdag 11 april de 57e Kennedy-Mars Sittard (80 km), de 14e Swentibold-Mars (40 km) en de 16e Mini-Mars (10 km) plaats. We starten wederom vanaf de Markt in Sittard.

Op 1 januari 2020 om 0:00 uur opent traditiegetrouw de inschrijving via onze website.

Durf jij het aan? Schrijf je dan na de jaarwisseling in via www.kennedymars.org  

Samenwerking MUMC+ sport en beweegt

De Kennedy-Mars Sittard is altijd op zoek naar samenwerkingen. Voor de komende editie kunnen we melden dat we en nieuwe samenwerking zijn aangegaan met MUMC+ sport en beweegt. Ben je lid van MUMC+ sport en beweegt, dan kun je tegen gereduceerde tarieven deelnemen. De inschrijving wordt via MUMC+ sport en beweegt afgehandeld.

Informatieavond maandag 13 januari

Behoort het lopen van de Kennedy-Mars Sittard tot een van jouw voornemens voor 2020? Zorg dan dat je goed voorbereid van start gaat en kom naar onze informatieavond op maandag 13 januari 2020 bij Mulders dé buitenspecialist in Limbricht. 

In samenwerking met Wandelen met Victor en Mulders dé buitenspecialist, voorzien we jou van nuttige informatie om de Kennedy-Mars goed voorbereid te kunnen wandelen. Ook vertellen wij jou wat je kunt doen zodat je de dag erna nog goed ter been bent. Onderwerpen als training, kleding en schoeisel zullen deze avond de revue passeren. Daarnaast kun je je opgeven voor de wandeltrainingen van Wandelen met Victor.

De deuren gaan open vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:15 uur. Adres is Molenstraat 10, 6141 BH Limbricht. De informatieavond is geheel gratis en gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Meld je aan via informatieavond@kennedymars.org. 

Sponsoren

Een evenement als de Kennedy-Mars kan niet plaatsvinden zonder sponsoren. Hierbij willen we onze sponsoren van de 56e Kennedy-Mars in 2019 nogmaals hartelijk danken voor hun steun. Voor de 57e editie mogen wij ons gelukkig prijzen dat wij al de nodige sponsortoezeggingen hebben ontvangen, maar we zijn er nog niet! Ook sponsor worden? Maak uw interesse bij ons kenbaar via sponsoring@kennedymars.org, waarna wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.  

Social Media

In aanloop naar de 57e editie van de Kennedy-Mars Sittard, worden er regelmatig nieuwe updates geplaatst op ons Facebook en Instagram account. 

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebook-pagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.

Facebook: https://www.facebook.com/KennedymarsSittard/
Instagram: https://www.instagram.com/kennedymarssittard1963/ 
Facebook
Instagram
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Partner
Partner


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Kennedy-Mars Sittard · Bovenstraat 3 · Limbricht, LI 6141 CC · Netherlands