Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Inschrijfmogelijkheden

Online inschrijven via www.kennedymars.org/inschrijven-betalen is nog mogelijk t/m 8 april 2019. Ook eindigt op deze datum de groepsinschrijving.
In de winkel van onze supersponsor Mulders dé buitenspecialist kun je nog t/m 19 april terecht om je in te schrijven.
Daarnaast kun je je vrijdagavond 19 april tussen 19:00 en 21:00 uur inschrijven tijdens de Meet & Greet in het Jochem Erenshoes.
Inschrijven op de marsdag zelf? Ook dat kan vanaf 4:15 uur in het Mulders dé buitenspecialist-paviljoen op de Markt in Sittard. We bieden dit jaar de mogelijkheid om naast contant ook met pin te betalen! 

Routes

De routes en rustplaatsen van de Kennedy-Mars Sittard, de Swentibold-Mars en de Mini-Mars zijn vastgesteld. De routebeschrijvingen kun je vinden op www.kennedymars.org/praktische-informatie/route.

Routewijziging bij aankomst in Sittard
De vereniging die de afgelopen jaren zorgde voor de organisatie van een feestelijke doorkomst van de wandelaars in de nieuwbouwwijk Hoogveld, heeft aangegeven te stoppen met de organisatie.
Reden om op zoek te gaan naar een alternatief om de wandelaars toch enkele kilometers voor de finish nog een hart onder de riem te kunnen laten steken. Dit alternatief is gevonden in Overhoven. Drie verenigingen/stichtingen uit deze wijk zullen op paaszaterdag samen met de uitbater van zalencentrum Oos Kaar zorgen voor een laatste oppepper voor de wandelaars.

Onthaal over rode loper

Dankzij Dirks Interieur Projecten worden ook dit jaar de lopers feestelijk onthaald over de rode loper op de Markt in Sittard.

Bijzonder in Beweging 

Voorafgaand aan de start van de Mini-Mars vindt de officiële aftrap plaats van de nieuwe naam 'Bijzonder in Beweging', een samenwerking waarin ook Daelzicht en Rabobank Westelijke Mijnstreek deelnemen.
Bijzonder in Beweging neemt de activiteiten over van Basissport Limburg. Bijzonder in Beweging brengt in Limburg wekelijks 500 tot 600 mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in beweging. Dankzij alle vrijwilligers en de bewegingsagogen worden in Limburg wekelijks 40 verschillende activiteiten voor deze mensen georganiseerd, zoals sportinstuiven, zwemmen, badminton, bowlen etc. Natuurlijk hoort wandelen daar ook bij!

Overnachtingsmogelijkheden

De Kennedy-Mars Sittard start al vroeg. Kom je van ver, kom dan een dag eerder en start uitgerust!
Via sleep-inn@kennedymars.org kun je je aanmelden voor onze Sleep-Inn. De nacht voorafgaand aan de marsdag, maar ook zaterdag- op zondagnacht kun je overnachten. Tevens is het mogelijk om op zaterdagmorgen een ontbijt te reserveren via hetzelfde e-mailadres.

Op www.kennedymars.org/praktische-informatie/overnachten vind je meer informatie over onze Sleep-Inn en andere overnachtingsmogelijkheden in en rondom Sittard.

Volg ons op Social Media

Wil jij ook tussen de KMS-flitsen door op de hoogte blijven van de laatste Kennedy-Mars Sittard ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en/of Twitter.
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2019 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden