Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Inschrijven is nog mogelijk

De online inschrijving is enige tijd geleden gesloten. Wil je meelopen en heb je je nog niet ingeschreven, kom dan naar de Kennedy-Corner, naar de winkel van Mulders in Limbricht of schrijf in bij de start. Een overzicht van dagen, tijden en locaties is hier terug te vinden.
   

Gewijzigde wandelroutes

De routes en rustplaatsen staan al enkele weken op onze website vermeld. Door een aanzienlijk aantal wegafsluitingen op alle drie de wandelroutes, hebben wij echter moeten besluiten om de routes op kleine punten aan te passen. De meest actuele routes zijn hier te downloaden. Uiteraard zijn de routes ook aangegeven met pijlen langs de route.


Sleep-Inn en andere overnachtingsmogelijkheden

Gezien het vroege tijdstip van vertrek, is het voor deelnemers die van ver komen handig om een overnachting te boeken. Dit jaar organiseren we wederom een Sleep-Inn voor de nacht voorafgaand aan de marsdag, maar ook voor de zaterdag- op zondagnacht. Aanmelden kan via sleep-inn@kennedymars.org. Daarnaast zijn er in de omgeving van Sittard diverse kampeerlocaties en hotels gelegen. Meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden vind je op http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/overnachten.
 

KennedyCorner

Ook dit jaar is er een Kennedy Corner ingericht bij onze supersponsor Mulders dé buitenspecialist. Medewerkers van onze organisatie schrijven je daar graag in en beantwoorden al je vragen. De KennedyCorner is nog geopend op:
  • Donderdag 13 april tussen 18:30u en 20:30u
  • Vrijdag 14 april tussen 14:00 en 18:00u


Bagage-afgifte

De bagage die je onderweg niet nodig hebt kun je, vanaf ca. 45 minuten voor de start, in bewaring geven in de gymzaal op de Dominicanenwal 2 in Sittard. Na de finish kun je deze hier dan ook weer ophalen. Meer informatie vind je op www.kennedymars.org/praktische-informatie/bagageafgifte.


Let op! Wegwerkzaamheden in Sittard

In Sittard wordt momenteel volop aan de weg getimmerd. Het gevolg hiervan is dat enkele belangrijke toegangswegen van Sittard (gedeeltelijk) zijn afgesloten. Alle parkeergelegenheden zijn (eventueel via omleidingsroutes) bereikbaar, maar het is goed om kennis te nemen van de volgende wegwerkzaamheden:

President Kennedysingel en Leyenbroekerweg, Sittard

Forse verkeershinder omgeving Tunnelstraat, Sittard

Een overzicht van álle actuele werkzaamheden binnen Gemeente Sittard-Geleen is hier terug te vinden.

 

Parkeren, Pendeldienst, Kiss & Ride en bereikbaarheid van de Markt

Alle informatie met betrekking tot de bereikbaarheid van het Mulderspaviljoen op de Markt, de parkeergelegenheid, pendeldienst en Kiss & Ridellocaties vind je terug op onze website: http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/bereikbaarheid. 
Kennedy-Mars Sittard | Inschrijven bij de start
Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2017 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden