Copy
Is deze KMS-flits onleesbaar? 
Bekijk deze KMS-flits in de browser

Versturen deelnemerskaarten

Een groot aantal wandelaars heeft zich al ingeschreven voor de 54e editie van de Kennedy-Mars Sittard of de Swentibold-Mars of Mini-Mars. Wij zijn nu al druk met het versturen van de reeds betaalde deelnemerskaarten. Heb je online ingeschreven en betaald, dan streven wij er naar de deelnemerskaart(en) binnen 2 weken bij jou thuis te krijgen. Wacht je al langer? Meld ons dat dan via inschrijvingen@kennedymars.org o.v.v. jouw bestelnummer.
 

Online inschrijven

Heb jij je nog niet aangemeld voor de Kennedy-Mars, Swentibold-Mars of Mini-Mars? Inschrijven gaat heel eenvoudig via www.kennedymars.org/inschrijven-betalen. Dit kan tot en met 1 april 2017. Hierna kun je enkel nog terecht bij onze inschrijfadressen.
 

Groepsinschrijving

Vanaf 10 personen is het mogelijk om in te schrijven als groep. Het voordeel hiervan is dat we dan een gereduceerd tarief rekenen. Inschrijven als groep doe je als volgt:
1.    Schrijf online één of meerdere deelnemers in;
2.    Bestel met hetzelfde account eventueel nog meer deelnemerskaarten in een aanvullende bestelling;
3.    Wanneer het aantal deelnemers onder één account 10 of meer bedraagt, wordt automatisch groepskorting verrekend.
Let op! De groepsinschrijving eindigt op zaterdag 1 april. Hierna kunnen er geen extra bestellingen meer worden doorgevoerd of deelnemers worden gewijzigd. Groepen kunnen alleen online inschrijven.

N.B. voor scholen van Kindante en voor stichting Daelzicht is er een aparte groepsregeling. Behoor je tot een van deze twee groepen dan ontvang je via jouw organisatie meer informatie over hoe je kunt inschrijven. Voor vragen kun je ook contact met ons opnemen via inschrijvingen@kennedymars.org. 
 

Trainingstochten

Een goede voorbereiding draagt bij aan de uitloopkans van de Kennedy-Mars. Het is van belang om voldoende kilometers ‘in de benen te hebben’. Via http://www.kennedymars.org/praktische-informatie/voorbereiding kun je een selectie maken van de wandeltochten die in aanloop naar de Kennedy-Mars als voorbereiding kunnen dienen en vind je andere handige voorbereidingstips terug.
 

Korting op inschrijfgeld voor leden FSI

Ben je lid van het Fonds Sociale Instellingen (FSI)? Je krijgt dan aanzienlijke korting op deelname aan een van onze marsen: 50% korting op deelname aan de Kennedy-Mars en Swentibold-Mars en 100% korting op deelname aan de Mini-Mars.
Inschrijven doe je via de website van FSI (www.stichtingfsi.nl/kennedymars) met je stamnummer. Je ontvangt van FSI een inschrijfformulier. Volg de instructies die op dit formulier staan om jouw deelnemerskaart(en) te ontvangen.
 

Stand huren als ondernemer of organisatie van goede doel

Een stand huren tijdens de aankomst van de 54e Kennedy-Mars Sittard op paaszaterdag 15 april 2017?
Tijdens de aankomst van de 54e Kennedy-Mars Sittard is het voor ondernemers en organisaties van goede doelen mogelijk om een stand(plaats) te huren op de Cour Solanus/Kerkepad. Men kan hier hun producten of goede doel onder de aandacht brengen bij de toeschouwers en volgers van de Kennedy-Mars, maar ook aan het winkelend publiek.
Interesse? Stuur dan een mail naar info@kennedymars.org. 
 

Social Media

In aanloop naar de 54e editie van de Kennedy-Mars Sittard, worden er regelmatig nieuwe updates geplaatst op ons Facebook en Twitter account. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen? Like dan nu onze Facebookpagina en/of volg ons op Twitter.
Facebook: https://www.facebook.com/KennedymarsSittard/
Twitter: https://twitter.com/kmsittard

 

Supersponsor
Supersponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor
Mediapartner
Copyright © 2017 Stichting Kennedy-Mars Sittard, Alle rechten voorbehouden